Mom578988 Kızlar yaşadığımız yer sıcak bir yer ama evler serin. Ayaklarım çok üşüyor. Yüzümde soluk resmen dudaklarımda bile renk yok 7+4 haftalık hamileyim. Sürekli uyuyorum. Ay normal mi bu neyin nesi ya da cinsiyetle alakası var mıdır ki
Kizilkafaa Mom578988 Cinsiyetle pek alakası yok canım bana göre, benim de öyle şuan. İlk haftalar özellikle çok uyuyordum.
Nistik Mom578988 uyku hormonla alakalida. Ayak Benimkide yaniyordu kiz cikti. Ama alakası varmı yokmu hicbi fikrim yok. Üşüyünce erkek cikar diyorlar
Mom578988 Kizilkafaa kuzum ben de hep kız hissediyorum çevremdeki herkes erkek dese de🤦🏻♀️ Bulantılarım hala yok 7. Haftadayım. Senin bulantın oldu mu olduysa ne zaman başladı. Birde erkek bebekte göğüs hemen kararır diye duydum. Benim hala kararmadı. Ve göbek deliğimden aşağıya doğru kahverengi çizgim belirdi
Kizilkafaa Mom578988 Benim bulantılarım sekiz veya dokuzuncu haftada başladı ve gerçekten çok zordu 15. haftaya kadar devam etti o haftalarda 6 kg verdim sürekli kustum hiçbir şey yemedim koku hassasiyetim artı benim göğsüm karardı yani şu anda benim göğsümün etraf tamamen kararmış durumda 18 haftada olmama rağmen o hani göbekte oluşan çizgi şu anda ben de daha oluşmadı yani 18 hafta olmama rağmen