Aylakara26 Kızlar bugün 16+3 haftalık hamileyim size sorum olcakdı bebek hareketleri ile ilgili beni aydınlıta bilersiniz şimdiden teşekkür ediyorum hepinize Sorum bebek harektlerini hissediyorum bazen sağda toplanıyor bazende solda kelebek çırpıtısı yada baloncuklar patlıyor gibi oluyor ama elimi karnımı koyunca bisey hissediyorum sizde de böyle mi nezaman hissedebilirim?
Elifffd0777 Aylakara26 canım bende o hareketleri hissettim elimi koyunca hissedemiyordum şuan 18 haftalıgım ve o baloncuk gibi patlamayı elimi koyunca hissettim hatta dün bugünde hissettim
MelekKarabulut Aylakara26 daha çok küçük ben 20 haftamda tam net hissetmiştim çogunlukla atan şey damar oluyor doktorumda öyle söylemişti canım
Meryem34 Aylakara26 bende erken hissetmiştim hatta doktoruma sordum hissede bilirsin hareketli bebek dedi hatta damar gaz dur diyen oldu dedim yok hissede bilirisin dedi 😀
Aylakara26 Elifffd0777 Evet canım yan yatınca yada düz ozaman hissediyorum arada bende elime koyunca da tık yok🤷♀️
Aylakara26 MelekKarabulut sağol canım geçen Cuma randevum vardı doktor sormuştu Bebek hareketleri hissediyormuşun bende biseyler hissediyorum ama gaz mı mide mi çözemedim güldü dediki Bebek hareketleri git gide dahada fazla hissetceksin
Mydream 22.haftadayim son 2 haftadir elimle hiss ede biliyor gore biliyorum 20.haftadan sonra hissedersin buyuk ihtimal
melekimm Aylakara26 canm o haftalarda her gun degildi ama bazen pıt pıt oluyodu ama senin dedigin gibi gece sol tarafmda bir sertlik oluyodu
Meryem34 Aylakara26 evet ama şuan ki kadar değildi çok hafifti şuan 23 haftalığız maşallah daha çok belli ediyor kendini 😀
Caglaaa Aylakara26 ben 17 haftada tek tük hissetmeye başladın şuan 18 haftadayım gayet belli oluyor kişiden kişiye değişiyor hissetme durumu
Hulyaaaaa75 Aylakara26 bende suan 19+5 im ve cok net hissediyorm hareketlerni ama elmi koyunca bişey anlamıyorum herakde bir iki haftaya oda olur cok guzel bi duygu allah herkese nasip etsn inşallah😍
Aylakara26 Merveanneoluyor öyle yatcam artık akşamları uyunca bir sağ bir sol dönüp duruyorum yatakda😂