SosyeteMantisi Çatlatma İğnesinin 12.ci günü Mormalde fotoğrafdan biraz daha belirgin çizgisi fotoğrafta tam çıkmıyor sizce hala iğnenin etkisi midir ?
minisinannesi07 SosyeteMantisi bende 11. Gün test yapmıştım böyle çıkmıştı hemen kan verdim kanda hcg 98 çıktı doktorum tereddütsüz hamilesin dedi. Hemen kan veriiinnn hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sevindirici bir haber alırsınız 🙏🏻 Rabbim bu mübarek günlerde yüzünüzü güldürsün inşallah
SosyeteMantisi Esrakky CansuDRY minisinannesi07 Huzurrr_13 Kızlar kan verdim 14.98 çıktı çok ikilemde kaldım şimdi ben hamilemiyim iğne etkisi değildir dimi 🙏
SosyeteMantisi minisinannesi07 Amin canım inşAlllah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAlllah 🤲💕 İftardan sonra kan vereceğim sonucumu paylaşırım 🌸
Huzurrr_13 SosyeteMantisi iğnenin etkisi deildir canım rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah ❤️🥰 çok sevindim
CansuDRY SosyeteMantisi Hamilesin.😊 Hayırlı olsun. Ben iğnenin 6. günü başka bir sebepten jan vermiştim. Değer 17′ydi. 12.güne kalmaz yani.😊
Aycan01 SosyeteMantisi hayırlı olsun hamilesiniz bende değerim 19 ile öğrendim şimdi 9 haftalık olduk 🤗
SosyeteMantisi CansuDRY Şimdi doktorumun sekreteriyle konuştum oda iğne kanı etkilemiyor dedi idrarda pozitif çıkıyor çok teşekkür ederim canım ❤️
SosyeteMantisi Aycan01 teşekkür ederim Rabbim sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inşAlllah canım ❤️