S1907 5+1 gnlük hamileyim henüz doktra gitmedim bu cumartesi gidicem ama ,aşırı uyku,mide bulantısı,mide yanması ,iştah kesilmesi,aşırı gerginlik var,sizlerde durum nedir?
Emine9335 S1907 ben de 4+5 im ben de mide yanması bulanmasi o kadar fazla ki sürekli su içiyorum. Uyku Halide akşamları oluyor genelde bı uyuklama
minikturtam1 S1907 bende 7. Haftamdayim 5. Haftada surekli uyuyordum. Ve akşam ustune dogru surekli midem kaziniyordu surekli birseyler yemek istiyordum. Şimdilerde istahim kesildi pek birsey yiyemiyorum. Mide bulantisi vs. Henüz yok.
S1907 minikturtam1 yaa bende bir uyku hali anlatamam akşama kadar uyuyorum 2 gündür ne enerji kalıyo ne bişy
Kuskoysunlaryoluna 4+3 benim de ama ne iştah kaybı ne de mide bulantısı var. Hatta iştahım arttı gibi neden böyle bilemedim
S1907 Kuskoysunlaryoluna senin haftanda benimde öyleydi ne zaman 5.hafta oldum onzaman çıkmaya başladı belirtiler😆 inşallah sağa salim kucaklarımıza alabiliriz🙏🏻
S1907 Kuskoysunlaryoluna tabi herkeste aynı olcak diye birşey yok ama konuştuğum çoğu kişi 5,haftada belirtileri anlamaya başlamış,