Ebrar_63 22lavantam ilk iki kızımda guzellestim buda kız ama bunda cirkinlestim elim yüzüm hep kupkuru hurafe hepsi
Sena646 22lavantam benimkide erkek gören daha da güzelleşmişsın diyor kız bebekler anneden alırlarmış güzelliklerini bende öyle duymuştum 😊😊😍
Lalince 22lavantam Hiç bilemiyorum ama yorumlardanda okuğum kadarıyla sanırım bir nebze doğruluğu var gibi 😅🤗 Ben her zaman cilt problemi yaşayan sivilce ve akne problemi olan biriydim adet geçikmemle beraber aknelerim bir bir iyileşti. Şimdi sivilce atmıyprum aksine cildim pürüssüzleşti lekelerim azaldı. Daha bebeğim çok küçük cinsiyet öğrenmek için ama bu beliryilere göre erkek mi oluyor şimdi 😇
Sena646 Lalince benimde adet döneminde sivilcelerim çıkardı ama hamile olduğumu öğrendiğim günden beri ne akne problemin ne de sivilce problemi yaşadım cildim bembeyaz oldu yüzüme güzellik geldi kendim bile fark ettim bunu 27 haftalığız şuanda oğluşumla erkek olabilir bence dizinde😊🌼🤍😊😊😊
bykarakan 22lavantam kayınbabam buna inandığı için ben doğurana kadar gelinim çok güzelleşti kesin erkek diyordu, ama kızım var 🥰
GebeHanim_ 22lavantam tam olarak doğru Gözümü kapatip bir yere uzansam beni zombi sanarsin 😂😂😂 Çatlaklar , kararmalar , ödemler , yüz lekeleri ne ararsan var ,JHDFGVJGFVBKX Cinsiyet = kız 💞💞
Pelinakcn 22lavantam cinsiyeti öğrenene kadar herkes yüzüme bakıp kız dedi gerçekten çirkinleşmiştim, yüzümü sivilce bastı, cildim kurudu ama cinsiyeti erkek bebeğimin ☺️
Deletedmom622772 22lavantam daha biilmezken sürekli cok çöktüm yüzümde hiç renk kalmadı kesin kız geliyor diye şakalaşıyorduk, tuttu bende 😂😂 çevremdeki 3-4 erkek annesi aşırııı güzelleşti bilimsel dayanağı yoksa bile içten içe inanıyorum galiba ben 😂😂