22lavantam Bazıları anne eğer kız bebeğe hamileyse çirkinleşir çünkü kız kendini süsler, erkeğe hamile ise güzelleşir anneyi süsler diyor. Bunun tam tersini söyleyenler de var 😅
Kizilkafaa 22lavantam Valla bizim bebek kızmış, beni her gören nedense güzelleşmişsin diyor ama çözemedim bence daha da vasatlaştımm
Xxz 22lavantam doğru demişler. O ceden çok kızardım bu lafa ne alaka diye. Ama bizzat yaşadım. Kızımda yüzüm karardı soldu resmen oğlumda ay parçası gibi olmuşsun diye herkes cinsiyeti bilmeyenler de kıyas yapti gerçektende dogru
MerveeD 22lavantam Valla ilk zamanlar güzelleşti bebek erkek mi dıyorlar Dı sımdı suratıma bakan kız mı dıyor çillendi dudak üstüm olsun goz cevrem olsun lekenme oldu aynalara küstüm kızım aldı güzellik filan bırakmadı
22lavantam Kizilkafaa eminim çok güzel bir annesinizdir 😍 maksat muhabbet olsun sonuçta ekşi yiyen de ayşe doğurmuyo 😂
22lavantam Xxz benim de erkek ama yanaklarımda kızarıklıklar göz altı çökmeleri vs var bende ters etki oldu sanırım😂
afrAybars Doğru olduğunu düşünüyorum ☺️ ilk bebeğim erkekti güzelleştiğimi ben bile farkediyordum şu an kıza hamileyim resmen yaşlandım 😂😂
gamzosgamzos 22lavantam 2 kızım var ilk hamileligimde guzellesmistim cildim parlak puruzsuzlesmisti ikinci kizimda cildim cok bozulmustu 😊
Hande1nur 22lavantam bence her anne güzelleşiyor,hele o cirkinlemissin diyenler yok mu sinir oluyorum.hic takmayın keyfini çıkarın:) her aynaya baktığınızda "bebegim beni guzellestirdin"deyin :)
Sdt3456 Offf hurafe demek ısterdım ama sanırım gerçek bebegım kız. Yuzum asırı lekelendi sivilcelendi 😢