aselim21 Htccprz Aminnnn Allah sizden razi olsun bu mubarek günlerde size de gönlünüzden geceleri nasip etsin inș 🌸
Hilalnur3850 Selinayyy aynen şimdi tekrar hamileyim kalp atışını da duydum allah isteyen herkese nasip etsin 🥰
Tekmilesph Htccprz aslında kafada biten bişey ben istemedim ama ilişki de oldu 2 günde bir şeklinde bebek konusunu düşünmemek onun gelmesine vesile sanırım 45 gün oldu kürtajdan sonra hala adet olmadım bende test alayım bi dedim öylesine yaptım pozitif
Selinayyy Hilalnur3850 Amin inşallah canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın saglicakla sigatle kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Deniz003 freuze freuze Htccprz evet bnm doktorumda aynı şeyleri söyledi 10 haftalıktan önce ise 3 hafta 10 haftalıktan büyük kürtaj olursa 3 ay öneriyoruz dedi
Minik1Civciv Tugceerdag58 haftana göre değişir canım ben 16+5 de sağlıksız gebelik yüzünden bebeğimi kaybettim 5 ay sonra denemeye başladık salı günü hamile olduğumu öğrendim ilk ay kş denemede kalmışım çok şükür darısı başına inşallah sağlıkla gelsin bebişler ♥️🤲🏼