Aysh89 Bnim dr um ilk 15 gün cinsellik yok , 6 ay da çocuk yapma bekle rahmin toparlansın demişti 8. Ay da tekrar hamile kaldım şuan 23 haftalık hamileyim Allah’m kimsenin kucağını boş koymasın. Senin dr un birşey söylemedimi ?
Aysunaksu Benimde ilk hamilelik kurtajla sonlandı hic beklemedim ilk ay hamile kaldim tekrar beklemeye hic gerek yok ve şuan 4 bucuk aylik hamileyim cok şükür
Htccprz Aysunaksu 40 gün içinde mi hamile kaldınız yoksa 1 adet görüp mü benim doktorum da beklemene gerek yok 15 gün ilişki yasağı sonra korunmadan ilişkiye başlayabilirsin dedi.kanamam sdce operasyon günü oldu bidaha hiç olmanı minik minik lekeler dışında.sizin nasıl ilerledi süreciniz🌸
Dilarakr Selinayyy ben 9. Haftadayım hala duyamadım doktor hep erteledi şehir dışan cıktı falan 🤦🏼♀️ inşallah yarın duyacagım
Hsrt3 Tugceerdag58 bende 3 gün önce kurdaj oldum kan ilavi içtiğiniz sanciniz oluyormu ve kanamanız varmi
freuze Htccprz Sağolun inşallah ikimiz de en kısa sürede gebe kalırız. Benim kanamam hala devam ediyor. Bugün 17.gün. Hiç kesilmedi.En iyisi ben bi doktorumu arayıp sorayım.
Hsrt3 freuze merhaba ben 3 gün önce kurdaj oldum ilk gün vardı 2.gun biraz daha azdı bugün leke gibi görüyorum normalmi acaba
Deniz003 freuze freuze Htccprz evet bnm doktorumda aynı şeyleri söyledi 10 haftalıktan önce ise 3 hafta 10 haftalıktan büyük kürtaj olursa 3 ay öneriyoruz dedi
Bsragrkan Htccprz canım adet görmeden mi başlayabilirsin denemelere dedi ben de 23 martta kürtaj oldum daha adet olmadım.. ama çok istiyorum eşim şehir dışında her zaman görüsemiyorux.. simdi yan yanayız. Denesem mi diyorum doktor bir adet gör devam dedi ama iste
frdsnnr46 8 martta kürtaj oldum nasip olursa bu ay deneyeceğiz biz de. Dr ilk adetten sonra deneyebilirsiniz sıkıntı yok dedi.
Annesininportakali53 Tugceerdag58 6 ay net bekle derim ilk boş gebelik yaşadım iki doktora göründüm biri 6 ay bekle rahim hazır etsin kendini dedi diğeri bu boş gebelik 2 adet sonrasi devam edebilirsiniz dedi bizde senin gibi çok istiyorduk 3 adet sonrasi ilk korunmasız ilişkide oldu ama bu sefer değer sağlıklı artmadı kese bozuldu sağlıksız gebelik oldu tekrar kürtaj oldum bu sefer 7 ay bekledim ham rahmimi hemde kendimi tekrar gebeliğe hazır hissettim ve korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım şuan 7 haftalik hamileyim ve 2 gebelikte de bebeği görmemiştik hiç ilk kez bebeği ve kalp atışını gördük dusugum olduğu için kan sulandirici iğne kullanıyorum Rabbım sağlıkla kavuşacağım günleri görmeyi de nasip eder isteyen herkese nasip eder inşallah sanada 6 ay bekle derim banada rahim toparlandı dediler ama yani aslında hormonların oturması vs bence 6 ay kesin buluyor çünkü tekrar tekrar yaşamak çok zor bir durum
Htccprz Annesininportakali53 çok geçmiş olsun fakat bu sizin hikâyeniz yani malesefki sizin böyle olmuş inşallah bir daha olmaz,ama artık doktorlar beklemenin gereksiz olduğunu söylüyorlar mesela benimki beklemeyi uygun görmedi gerek yok 3 ay 6 ay falan dedi önemli olan rahmin hazır olusu pskolojik olarak iyi hazır hissetemj ve kendisinin ilk ay hamile kalıp sağlıklı doğum yapan bizzat tanıdığım da çok hastası var o yüzden bence bekle deyip bazı seyelri geciktirmem lazım herkesin durumu farklı cnku.yeniden çok geçmiş olsun sağlıkla evladiniza kavuşun dilerim 🌸
Bsragrkan Htccprz canım adet olmadan mı dene dedi, bende 23 martta kürtaj oldum 😞 daha adet olamadım… çok istiyorum çok kararsızım..