Mayahanim Merhabalar .Hamile kalmak icin bugun doktorum beni folik asit baslatti ve bunun disinda bi kac ay sonrasi icin de bir rahim agzi filmi cekelim dedi . Cektirenler var mi ? Nasil oluyor ? Bilgisi olanlar cevaplarsa cok sevinirim . Korkuyorum cunku 🙏🏻
yanlisanlamaama Mayahanim rahim filmi mi rahim ağzı mı filmi mi? Ben ilk defa duydum o rahim filmi ise hsg dir. Çektirmenizde çok fayda var tüpleri rahim içini kanalları vs rahatlıkla görüntülüyebiliyorlar
Mayahanim yanlisanlamaama Doktorum rahim ağzi filmi dedi diye duydum . Hsg sanirim . Bilmiyorum bende ilk kez cektiricem aci falan oluyor mu ?
yanlisanlamaama Mayahanim nerede çektirdiğiniz çok önemli bu işin uzmanı son teknolojiyle çalışan yerlerde çektirirseniz hiçbişey hissetmezsiniz. Ben istanbulda fulyada bir yerde çektirdim anestesiz 5 dakikalık bir işlem ince kataterle çekildi sadece sağ tüpüm tıkalıymış o açılırken ufak bir adet sancısı gibi bişey hissettim o kadar çıktığımda ağrım da yoktu kanamam da yoktu kendinizi kasmayın bu çok önemli. Arkadaşım kendisini sanki doğum yapar gibi kastığı için çekimi çok zor geçmişti 😀