Damlacaa Bilen bilir bir aydır kusma bulantı postu açıyorum. 9+1 olduk ne bulantı ne kusma var iki gündür homini gırtlak yiyorum hiçbisi anlamadım. Korkuyorum bi yandan acaba bebeğe bir şey mi oldu da böyle oldu diye
mrs_elisah Damlacaa ay ben günde 4 tane prilam içiyorum. İlaç içtiğim için bulanıyor dşye düşünüyorum ama ya benimde kesildiyse bilemedim ya
yigitinannesiiiii Damlacaa benimde o haftada geçti gibi oldu geçti dediğim an geri başladı ama iştahlı yemem olmamıştı sadece bulantım geçti gibi oldu
winterwitch Benim doktorum bulantı döneminde birden durursa bana haber ver demişti. İsterseniz konuşun doktorunuzla.
Damlacaa mrs_elisah prilam bağımlılık yapıyor gibu geliyo bana yinede doktorunuz daha iyi bilir. Ben doğal kendim çözmeye çalıştım hep
winterwitch Damlacaa ben 1.5 kutu kullandım. Kendimi iyi hissedince bıraktım. Gerçekten iyi geliyodu.
Damlacaa https://imgyukle.com/i/RrJc6A Kızlar doktorum alay etti artık benimle 🤦🏻♀️ Bulantı yüzünden hastanede yatmistim ciddiye almadı sanırım yarın muaynr olucam korktum
Mervevera Damlacaa Ay ne güzel hic dillendirmeyin bile 38. Haftada hala bulantıyla ugrasıyorum ilaç kullanmama ragmen