benimmdunyamm İlk defa bu kadar koyu kıvamlı akıntı geldi rengi beyazdi kan falan yoktu korktum lavaboya gittim peceteyle sildim sonraki gelen akintim normaldi ama o önceki koyu bir akintiydi başına gelen var mı 19+4
Baldandamla benimmdunyamm Gebelikte normal her gebe yaşamıştır kanlı veya kahve, yeşil olmadığı sürece
Dark benimmdunyamm rengi nasıldı beyaz ise olabiliyor. Kahveye falan çalarsa problem. Sarımtırak ise enfeksiyon olabilir. Nisan gelmez 20. Haftada. 37 lerden sonra falan geliyor
benimmdunyamm Baldandamla öyle mi ilk defa bu kadar koyu geldi Google baktım nişan falan diyor korktum baya
Baldandamla benimmdunyamm Google takılmayın benim bildiğim Nisan kahve veya kırmızı oluyor yaşamadım ama böyle olur genelde
Hlt-seyma21 benimmdunyamm enfeksiyon olabilir idrar tahlili verin nişan sümüksü yapışkan yapıdadır ve kan ya da kahverengi gelir. Beyaz sarı yeşil akıntı enfeksiyon belirtisidir. Kaşıntı da varsa mantardır. Ama sadece akıntı eşlik ediyorsa idrar enfeksiyonu da olabilir. Doktorunuza bir sorun. Ama hamilelikte akıntı normaldir her gebe Yaşar hormonlardan dolayı.
Hlt-seyma21 benimmdunyamm o zaman normal gebelik akıntısıdır canım benim herkeste öyle hele son haftalar daha çok oluyor 37 haftadayım