Sbm050421 Kızlar ben yazlık yerde yaşıyorum , kış kasımda geliyor anca , 9 eylülde görünüyor doğumum , biz bu bebişlere ne kalınlıkta ne uzunlukta giydiricez
Mrv135 Sbm050421 Benim Eylül sonu o yüzden hep uzun kollu alıyorum. Yani aşırı sıcak oluyorsa ve eviniz de serin değilse kısa kollu giydirebilirsiniz. Geceleri de uzun kollu bı tane tulum giydirirsiniz. Müslin örtüler ve penye battaniyeler kullanabilirsiniz. Benim aklıma bunlar geldi tecrübeli anneler daha iyi yardımcı olur.
Oelrlrkmemdmd Sbm050421 ben uzun. Kollu aldım genelde çünkü küçük bebeğe genelde 2 kat giydirirler ince bi içlik ve genelde tulum giydirmeyi düşünüyorum 🤔
vesilece Sbm050421 benimde Eylül başı canım bura soğuk olur ama ne kadar soğuk olursa olsun 4 kilo bebeğe örgü hırka giydiremicez 😆😆 o yüzden klasik giydirip kaloriferi köklicez
Cananyildiz Mrv135 sat ne zaman benimde Eylül sonu olur galiba aynıyız bende uzun kollu tercih ediyorum
Mrv135 Cananyildiz 22 Aralık. Zaten benim evim yazın da serin oluyor o yüzden aldığım kısa kollu şeyleri anca içine giydirip üstüne bir şey giydiririm.
04102018iz Bnd 25eylul sonu bnde uzun kıyafetler tercih ediyorum bize sıcak gelebilir ama onlar için soğuk gelir ozmnlar
Cananyildiz Mrv135 benimde 30 Aralık bende bir kaç kısa kollu zıbın alırım ama kışlık tercih edeceğim. Yaza zaten baya büyümüş olurlar ne güzel giydiririz 🥰
Mrv135 Cananyildiz Evet yeni doğan usudugu için biz kısa kollulari sonraki yaz giydiririz inşallah 🥰🙏
Sbm050421 vesilece ya kısa giydirsen olmaz çok kalında olmaz sanırım en mantıklısı uzun kollu ama ince kıyafetler gibi , zıbınları hiç ip askı almamaya karat verdim ya yarım kol ya da uzun kollu alacağım
Serap_35 Sbm050421 benim de 6 Eylül nasipse doktora sorduğumda yeni doğan bebekler üşürmüş o yüzden uzun kollu ama ince tercih edilmeli müslin takımlar tulumlar çok güzel olur birde fitilli baya ince hastane çıkışları var onlardan tercih ettim ben
Bsraninfindigi Serap_35 Yaa benimde tahmini doğum tarihim 6 Eylül, aynıyız 😍 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah. Dediğiniz gibi bende uzun kol tulum ve zıbınlardan tercih etmeyi düşünüyorum
04102018iz Ela_poyrazz çok zor geçiyor bnim mide bulantilarim çok kötü hiç kilo alamadım hep veriyorum
Yasemincevik06 Benım 2.gebeliğim eylül sonu nasipse dogumum hep uzun kollu zıbınlar alacagım eylül ayları serın oluyor bebeklerde üşür
Serap_35 Bsraninfindigi yaa ne güzel biz çok sabırsısız nerde güzel bir şey görsem direk alır sipariş ederim cinsiyetimiz oğlan sizin ne 😍
Bsraninfindigi Serap_35 Oyy Maşaallah alın alın nasılsa alıncak ben henüz başlamadım ama almaya 😁 bizim cinsiyetimizde kız 👧🏼 🥰
gorky Benimde 8eylülde alışverişi 7.aydan sonra yapmayı düşünüyorum ama çok bi sıcaklık olmayacağı için uzun kollu düşündüm sürekli
Pelinakcn Şu an 21 Eylül gibi gözüküyor doğum, uzun kollu alıyorum bende bulunca ama şu ara yazlık şeyler çıktığı için istediğim gibi bulamıyorum çok ince geliyorlar bana. Sizler nereden alıyorsunuz?