heleninannesi06 Kizce inat biraz aylar sonra biraz açtı yüzünü sağ olsun koca bir burun teyzeleri https://imgyukle.com/i/Rrk6SP 😃😃
Drn34 heleninannesi06 Yerim ben onu maşallah 🧿 ultrasonda büyük çıkıyor burunlar :) Küçücük bebek ne kadar büyük buruna sahip olabilir ki ❤️ Bu uygulama reklamlarına da lanet gelsin bu arada yorumu aticam diye 50 saniyedir araba reklamı izliyorum neyse 😂
Smyye1B heleninannesi06 Maşallah 🧿 ultrasonda hep öyle çıkıyor bizde de durumlar aynı eşim diyor patlıcan dolması gibi bizim oğlanın burnu 🤦🏻♀️😅
Melisagncm heleninannesi06 bizimkine de doktor koca burunlu dedi 😜 ne kadar büyük bunun burnu dedi 😂 dokuz ay bizde suyun içinde kalsak bizde sişeriz 😂😂😂 sağlıkla gelsinler de inşallah 🙏🏻🧿
heleninannesi06 Drn34 çok teşekkür ederiz 😊💕💕 Ay dimi ya fındık kadardır 🙈 Ahahah valla hepimizde durum aynı beş dkda bir geliyor reklam 🥴
heleninannesi06 TugceArslan bizde ilk kez boyle gördük vallahi hep kapatıyordu gitmeden çok konuştum aç kızım yüzünü biraz görelim filan etki etti herhalde 🤣🤣
heleninannesi06 Melisagncm değil mi kesinlikle bir doğuyorlar fındık gibi ❤️❤️ sağlıkla gelsinler inşallah kavusalim hepimiz 🙏
Senaras0604 heleninannesi06 Ya ne güzeell 😍 Yesinler o burunu 🤤 Minicik surata ne kadar büyük olabilir ki ultrasondan yakın olduğu için öyle çıkmıştır baya net zaten maşallah sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza 🙏
heleninannesi06 Senaras0604 coook teşekkür ederiiiizz 😊😊❤️❤️ inşallah hepimiz sağlıcakla alalım fındık burunlularimizi 🙈❤️❤️
heleninannesi06 Ozgennnnnn 😃😃 çocuğumun adı koca burun oldu 🤣 şaka bir yana sağlıkla gelsinler bunu bile zor gösterdi bize 🙈
yaseminarasays heleninannesi06 aslında burnu büyük değil yayvan 🙃 Ultrasonda suyun etkisiyle burun büyük çıkar bende ilk bebeğimde öyle sanmıştım fındık burunlu bi bebek verdiler elime 🥲