edis22 FatmaAkdemirErdoan yaaa allahim nasilda minnak bir melek. Rabbim korusun🤲🏻. Tahmin edemiyorum ben ama her neyse saglikla dogsun insallah🤲🏻😇
FatmaAkdemirErdoan edis22 çok teşekkür ederim allahım bin kez razı olsun bütün çocuklarımız sağlıkla huzurla hayırla doğsun inşallah içinde bizlerinde🥰🙏🏻
La_Liberte FatmaAkdemirErdoan hadi bakalım sağlıklı olsun da 🥰 fotoğrafı buraya atın bize bakalım o zaman🥰
Yasemibrahim FatmaAkdemirErdoan nub felan anlamam hislerime göre söylüyorum kız 😂 ögrenbildinzmi ayrıca hac haftalıksınz
FatmaAkdemirErdoan Yasemibrahim yok malesef öğrenemedim 😞 yan gelmiş yatıyor öyle 12 çıktı ultrasonda sata göre 12+2
Yasemibrahim FatmaAkdemirErdoan bende perşembe günü gitcem 13 hafta 2 günlük oluyo o zaman bakalım öğrenebilcekmiyiz☺️
FatmaAkdemirErdoan La_Liberte ay yeni gördüm 🙈 var varda o renkli üç boyutlu şeyden yine 😞 ondan anlaşılmıyor demiştiniz
FatmaAkdemirErdoan Yasemibrahim ay hadi inşallah bakalım valla bende önümüzdeki hafta bir daha giderim gibi hem ikili tarama sonuçlarına bi bakayım çıkar o zamana hemde cinsiyeti bi koparayım bakim belli olduysa 😅😅