Misssitare 16 haftalık olduk. Cinsiyeti 14. Haftada öğrendik. Cinsiyetten sonra başlarım diyordum ama yanlış tahminler olabiliyormuş. Detaylıyı bekleyeyim dedim🙆♀️
zeynepdurunun_annesi Misssitare ben gelen zamlar yüzünden bebek arabasını felan 8 haftalıkken almıştım 🤭 bebek çantası beyaz zıbınlar daha sonra bez stokladım, bakım seti, deterjanlar cinsiyetsiz olduğu için onları çok önceden alıp koydum kenara iyiki de öyle yapmışım hepsine zam geldi şimdi
DemirinAnnesiiii Misssitare 17. Haftada cinsiyeti öğrendik doktorumuz net cinsiyeti hazırlıklara başlayabilirsiniz dedi. 19. Haftada başladım valla ama kıyafet vs almadım büyük eşyalarını aldım sadece
aylinpalaa Misssitare valla ben ufak ufak başladım 19+3üm yarın detaylıya girip cinsiyeti kesinleştirdikten sonra başlayacağım tamamen çünkü herşey pahalılaşıyor😊
cigdem4154 Misssitare 27 haftalığım daha beşik bebek arabası anakucağı ve birkaç parça kıyafet aldık ama bu ayın sonunda herşeyini bitirip yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum çünkü gittikçe zorlaşıyor havalar ısınınca hepten zor olacak erkenden yapmakta fayda var 😊
Zeynepgl Misssitare 20. Haftadan sonra yavaş yavaş başladık canım her ay bişeylerini tamamladık 29 haftaya kadar bitti 30 da da kıyafetlerini yıkadım ütüledim o kadar rahatladım ki 😂 herşeyi hazır olunca 2 ay kala insanın kafası daha rahat oluyor bence ilk hamileliğim olunca da çok detay çok fazla şey oluyo şuan sadece doğum gününü beklemek kaldı 🥰
minik22 Misssitare bence daha erken 🤷🏻♀️ 27 de kıyafetlerini aldım 33 te kalanları bitirdim arada indirim gördükçe de aldım tabi hepsi paraya bakıyor bi anda hepsini almak yorabilir ama 6 dan sonra ay ay bölebilirsin
Misssitare minik22 kesinlikle plan program şart şu an sürekli önüme bir şeyler çıkıyor kafam karışıyor valla🙆♀️
Bayancorek Misssitare kızda olsa erkekde olsa nude,gri, beyaz,yeşil tonlarında giydireceğim için cinsiyetini öğrenmeden başladım. 11-12. hafta falandı almaya başladığımda. 19+1 iz şuan, baya aldım indirimlerden bir şeyler. 🌸
Deletedmom727271 32de herşeyim tamamdı. hastane çantam da hazır. ikinci hamileliğim olduğu için ilk oğlumdan bir sürü şey vardı zaten. 😂
Cananyildiz Misssitare benim bebegime kız dedi doktor 🥰 yarın yine baska doktorA gidecegim 15+1 oluyor yavas yavas almaya başlayacağım alınacak cok sey var herseye sürekli zam geliyor