farahinannesi Decavit ve imom aynı anda kullanılır mı. Doktor d vitamini vermedi. 18. Haftadayım kullanmalı mıyım?
Cgdm35 farahinannesi ikisi aynı anda kullanılmaz diye biliyorum hemen hemen aynı özelliklere sahipler doktorunuza danışın decavşt devletin verdiği İmom ise ücretle alınıyor ve içinde vitamin mineral OMEGA hepsi var folik asitte çok güzel bir ürün bend ekulanıyorum
Bayancorek farahinannesi demir ilaci, multivitamin, b vitamini dil altı sprey olandan ve d vitamini. 🌸
Cananyildiz farahinannesi bende 15. Haftadaym ssdece imim kullanıyorum gebelik boyunca kullanacaksn dedi doktorum icinde hepsi varmış ileriki haftalarda birsey ekler mi bilmiyorum
Deletedmom727271 rutin ilaçlar olarak decavit, d vitamini ve kan ilacı kullanıyorum. diğer kullandıklarım benden kaynaklı ilaçlar. doktorunuzun verdiği ilaçları elbette kullanmalısınız😊
farahinannesi Bi doktor ikisini verirken diğeri imomu kullanmana gerek yok gibi şeyler söyledi. Gittiğim hiçbi doktor vitamin değerlerime bakmadı ve d vit. Vermedi kendim kullansam ?
Deletedmom727271 farahinannesi bunlar rutin ilaçlar canım değerlerine bakılması gerekmiyor. hamileyken kullanman gereken ilaçlar. 😊 doktorun imom u kullanmana gerek yok dediyse öyle yap ikisi de aynı decavit i kullan sadece
Oesra Decavit kahvaltıdan hemen önce Kahvaltıda ekmeğe devit 9 damla Kahvaltıdan iki saat sonra vegaferon demir hapı Yalnız ben 28 haftalık oldun omegaya başlayacaktım decavit bitmişti hemen elenatal 2 ye başladım decaviti bırakıp onda +omega var
Oesra Eğer elinde aynı içeriğe sahip ilaç varsa atma sakın çaprazlama iç. İçerik benziyorsa bir gün birini diğer gün birini al. Ben decavit içiyorum diyince doktor onda omega yok ilaç kaldıysa elinde böyle içmelisin demişti.
farahinannesi Oesra hiç biri d vitamini b vitamini demedi. Acaba imomda bunlar var mı. O yüzden mi vermediler
Oesra İmom kullanmadığım İçin bilgi sahibi değilim. Kan değerlerine bakıp ilaçları veriyorlar. Sağlık ocağınızdaki ebeye de danışabilirsiniz. Devit damla kullanın bence yazdırın herkese veriliyor o zaten.