Bereeeeen3 İki gündür cok az hissediyoruz bebeğimi basına gelen varmı? Ne yapsam bugün uyanmadı korkuyorum daha önce gün icinde daha fazla hissederdim 🥺
Elilar2225 Bereeeeen3 ben de 25 haftadayım bir gun çok az bir gun normal hissediyorum onemli olan az da olsa hissetmek en çok gece yatarken hareketleniyor
Pyrz_07 Bereeeeen3 24. Haftamdayım aynı sorun bende de var 2 gündür varla yok arası çok nadir hissediyorum öncesinde çok hareketliydi odasını hazırlamakla uğraşıyorum 2 gündür çok yoruldum hep ayaktaydım ona bağladım inşallah öyledir
MelekBD Endişelenmeyin bence benimde 23+2 gündüzleri bazen hissetmiyorum hissetmediğim gunlerde oluyor gece uzandığım zaman 1.2 dakika hissediyrm
Elilar2225 Bereeeeen3 tembel herhalde😁benim oğlum da öyle oturup yalvarıyorum hareket et diye ama tık yok kendi ne zaman isterse😂
Edoliiiiiiii Bende 22. Haftadayım aynı durumdan dolayı dün gittim doktora. Ama doktor olabilir dedi günlük 10 dan az hareket ederse ve ağrın olursa normal değil dedi. Sabah uyandıktan sonra yatana kadar bi sayın isterseniz hareketlerini