Karelinannesi Şöyle hem görüntüsüyle hem lezzetiyle akıllarda kalan bi masa hazırlamak istiyorum ama biraz panik var😇 ben bi menü hazırladım sizce nasıl değiştirmek istediğiniz bi şey olur mu? Tabi tavsiyelerinizi bekliyorum benimki öneri sadece; -Arpa şehriyeli tavuklu çorba -İslim kebabı -Tel şehriyeli pirinç pilavı -Arnavut ciğeri -Salatalar, mezeler -Şerbetli bi tatlı
Deletedmom73711 Karelinannesi Menü çok güzel, şimdiden ellerinize sağlık.🤤 Meze olarak havuç-kabak tarator, yoğurtlu pancar, köz patlıcan salatası olabilir. Tatlı olarak şekerpare veya haşhaşlı revani olabilir. Eğer onlar aklınızda yoksa diye yazdım, mikemmel.🤌🏻🥰
zamloss123 Karelinannesi benimde misafirim var et sote pilav mercimek çorba sarma dolma salata cacık turşu diye düşünüyorum tatlıyı da hazır alıcam ama triliçe seviyorlarmış basit mi kaçar ki baklava mı alsam
Karelinannesi Deletedmom73711 yazdıklarınızdan tek aklımda olan havuç taratordu, çoook teşekkür ederim 🥰🥰🥰
Duha35 Bence pirinçle çorbada şehriye olduğu için çorbanı değiştir mercimek felan yap. Tabi senin kararın
EdSusam Canım ya merak ettim arnavut ciğeri demişsin gebelikte ciğer yiyor musunuz?yada gebe misiniz? Canım cok çekiyor ama hep zararlıdır diye yemedm
Karelinannesi EdSusam evet canım gebeyim. Valla yiyorum. Eğer leke için soruyorsan en yakınımdan örnek vereyim ablam vegandır et ve türlerini asla yemez ama gel gör ki kızında omzunda küçük bi leke çıktı. Bu tarz şeyler olacağı varsa oluyor yenilen şeyden değil yani
EdSusam Karelinannesi yok leke değil a vitamini için soruyorum. Yüksek a vitamini içerdiğinden doğumsal sorunlar yapabiliyormuş ve enfeksiyon riski taşıyormuş
Karelinannesi zamloss123 canım turşu koyacaksan ağır bi tatlı koyma bence zaten. Hani hem cacık hem turşu hem baklava ağır gelir gibi. Sen bilirsin yine de afiyet olsun 🙏🏻
Karelinannesi zamloss123 olmaz canım olmaz. Eğer olursa da dokunduğun için değil zaten olacağı varmış diye olur.
zamloss123 Karelinannesi triliçe aldım en iyisi tatlıyı yapmakla uğraşamıyorum yoruluyorum anca yemek yapabildim 🥰
Karelinannesi EdSusam He anladım canım. Haftada bir kere tüketirsen birşey olmaz hani aşırıya kaçmadıktan sonra vitamin bakımımdan da zarar vermez. Öyle canın çektiyse yiyebilirsin tabi