Ozgeozgul 2096 fisher price kaplumbağa ve kumandasını aldım hastane çıkışı askı nevresim takımı ve pikesini aldım
Bayancorek 2096 5 li hastane çıkışı Müslin örtü battaniye Müslin omuz örtüsü Bebek banyo havlusu Banyo eldiveni Gri kapitone yelek 5 li ağız mendili aldım.🌸🙏🏼
2096 SunnyG evet öyle Cok anlasilmiyo diye öyle yazdım canım ve malesef Ankara’da benim oturduğum semtte hep pembe geldi
SunnyG 2096 ya bazı a101 mağazaları var yeni tip. Aktüel ürünler bölümü züccaciye gibi. O babynnestler hep orda ve aynı fiyat. Benim yaşadığım yerde vardı mesela. Bence denk gelir yine
minigimherseyim https://imgyukle.com/i/RQA7jH Bunları aldım iki tane a101 gezdim hepsine hersey gelmiyormuş
Ormanmeyveli minigimherseyim bebek magazasında çalışan biri olarak söylüyorum o plastik askılar o kadar zararli ki. Hele kapali alana girince dolap vs. Tamamen kanserojen madde yayiyor. Ve bebeginizin kiyafetlerine bulaşıyor. Magazamiza gelen bir cocuk doktoru bunlari satmayin onermeyin ya ahsap ya bez askılık onerin demisti.
2096 RabiaaaH Nuk ikili olarak aldım iki boyu da aynı fiyat o yüzden iki tane büyüklü küçüklü takım yaptık normalde Nuk çok pahalı oluyo bı tanesi 200 250 arası canım çok uyguna geldi
Deletedmom_7 Deletedmom547899 çarşaf lastiksiz ama şokta 20 liraya lastikli bebek carsaflari var ben ondan da aldim