Asseyda ysmnzdmr daha açmadım ama çalışan kıza sordum baya iyi abla dedi bide dışardakiler çok pahalı 2 yılda garantisi var
ysmnzdmr Asseyda beni sadece dışarıda satışı olmadığı için korkuttu günlerdir internette bakıyorum aynısını bulamadım
Asseyda Inan_busra40 bende akşam deniycem bakalım ☺️ İnşallah sorunsuzudur kullanımı nasıl odaya yetiyormu 😂
ikicocukmeselesi Kubrailkan Nuk’un biberonu için gitmiştim ama hem küçük boyu hem renk olarak istediğim kalmamıştı maalesef, bende çorap, gri yelek, kirazlı pijama takımı ve askı aldım 😁 2. Hamileliğim olduğu için ev battaniye dolu zaten onlara hiç bulaşmadım bile🤭
Inan_busra40 Asseyda evet çift püskürtme var ben e-bebekten weewell marka alacaktım ama özelliklerini karşılaştırdım arada pek bir fark yok garantisi de olunca aldım denedik evde şuan gayet iyi bir sorun yok 😇❤️
Melike n98- Merhabalar annemiz, bildiriminizi gördüm Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek direkt linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/
Mucizeminnos NurperiDemirci teşekkür ederim bizim buraya gelmemişti onlar beğenildiyse onlinedan alayım dedim o zaman alayım onlinedan ya her mağazaya her üründe gelmiyor
prvr HANIMLAR bir ben mi anne yanı yatağı aldım acaba 🤷♀️ alanınız var mı ihtiyaç duymadığınız için mi almadınız acaba?
NurperiDemirci prvr benim bulunduğum bölgedeki A101 e gelmemişti yoksa alacaktım bende 😊 maalesef alamadim
sunset_momy TURNAA 5li o hastane çıkışını bende aldım cinsiyetimiz erkek 🤷🏻♀️😄 sizde almışsınız cinsiyetiniz kız belli :) çok fark etmez demi ya ikisine de gider kahve beyaz sonuçta
TURNAA sunset_momy evet canım kız 😊kahverengi olanı hem kız hem erkek bebekler giyebilir bence de☺️🌺🌺