OksijenliSu Hava nemlendiricisini alan annişler resim atma şansınız var mı? 😊 Boyut olarak falan nasıl çok merak ediyorum.
Beyzossb Sedaaa95 s için anne sütü, devam sütü , çay ve su yazıyor . M için sıvı bebek maması , L için de koyu sıvı gıdalar . S de 3 delik var,m de 6 , Lde de 9 delik var. S de 0-6 ay yazıyor Muhtemelen m 6-12 ay için kullanıma uygun
Sedaaa95 Beyzossb bende 0 6 ay alacağıma m almışım hiç görmedim alırken şimdi iade mi etsem diye düşünüyorum 🙄
[silindi] Bayancorek kız valla ben beğendim kaliteliydi de belli kumaştan normalde o fiyat değil biz indirime denk geldik
Beyzossb Sedaaa95 genelde s ler hep tükenmiş m ler kalmıştı belki kalmamıştır ondan görmemişsinizdir. Bende 1 tane s buldum 2. Gittiğim a 101 de geri kalan hep mavi ve m idi 😂😂
Melike2306 eylulsmommm Merhaba! Güzel günlerde kullanın kaç beden aldınız ve boy kg söyler misiniz bende alacağım emin olamadım
eylulsmommm Bende omuz bezi, gri patik 3 lü çorap alabildik sadece gerisi bitmişti 🥺bir de tayt aldım
Melike2306 Dolunaybelinay güzel günlerde kullanın kaç kg ya kaç beden aldınız acaba bende almak istiyorum