Funday35 Esmay Ya demi benimde çok hoşuma gitti amin inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla giysin inşallah 🤲🏻❤️
Nur123aa Kubrailkan bizim de herseyimiz vardı ne eksik diye düşünmeye başladım nohut battaniye ve ağız mendili almamıştım onları da şimdi aldım artık eksik yok şükür 💙
Beyzossb Renginveannesi_ yaa pembe rengi gelmemiş mi ben 2 yer gezdim hep mavi ve yeşil duruyordu ,bir tane beyaz küçük boy bulabildim
Renginveannesi_ Beyzossb benim mağaza maşallah p.tesi gününden aldım ben canım 🙊 Pembe büyük boy ve küçük boy vardı bi sürü vardı önemli değil ya kalitesi önemli 🌺🙏
Beyzossb basakerdvn bende 120 ml beyaz bulabildim, hep mavi yeşiller kalmıştı kızçem için pembe göremedim :(
Beyzossb Yavrumu-beklerken123 ben s aldım onda Bile 3 tane delik var yoğun süt gidebilir, m de daha da fazla delik olduğu için yeni doğana uygun olmayabilir canım ilerleyen zamanlarda kullanırsın
Funday35 Mavininbiri Gelmemiş mı kalmamışmı annemde gitmiş yokmuş depoya bakmışlar çıkarmayı unutmuşlar yoksa oda alamıycaktı. Teşekkür ederim inşallah 🤲🏻☺️
Beyzossb Renginveannesi_ yaa ne güzel ben 2 yere baktım hep mavi vardı dedim bu sene kız senesi her halde pembeler tükenmiş 😅öyle tabi de kızıma pembiş olsun istedim ben de :(
Hulalp Kubrailkan bizim burda(Şırnak ta) a101 uzakta anneme aldirdim istanbuldan muslin bataniye bide sizin aldiginiz pembe bataniyeden 🥰
Bimucizeee Beyzossb ben 2tane nuk biberon aldim bitanede cam biberon aldim biizimki daha avantajli diger urunler herzmn geliyo zaten☺
Ebrar_63 Kubrailkan bende ağız silme mendili ve çorap aldım benim 3. Çocuğum bazı şeyler evde vardı almadım nohut battaniyeyi ilk kızımda almıştım çok kullanışlı almayanlara tavsiye ederim gayet kullanışlı