Bebekgibi Zelihaemir ben çok beğendim yastığını beğenmedim bitek içindeki elyafı falan çok dolgun güzel
Guzelhayat Turkaninalli bu minionsunki nasıl bisey uzun bildigimiz ortu gibi mi yoksa kucuck kucuk mü ben kundak için istiyorum
Turkaninalli Guzelhayat Henüz açıp bakmadım ama ınstagramda Yağmur&Okan diye biri car o paylaşmıştı onun paylaşımı üzerine alanlar olmuştu ve o da gelen mesajları paylaşmıştı 😂😂 bende öneri ve alanları görünce deneyeyim dedim. İndirimdeymiş. Denemekte fayda var 🙈
2prensin_tekprensesiyim DeneyimliAnne Ya inşallah bulabilirim bende internette varda güvenemiyorum enazndan gözümle görüp alırım
2096 Ben dün gittimde çok fazla bişey kalmamıştı biberon nohut battaniye almıştık bugün tekrar gittik şansımıza bayby nest hamile tayti patik ağız mendili pike ve nevresim takımı banyo küvet seti aldık baya biseyler almisiz
sherwoodTR Dnzdmr92 tayt ben aldım pişman oldum. Çok ince. İç çamaşırımda çiçekler vardı. Taytı giyip aynaya baktığımda çiçekleri gördüm 😅 her bir selülitimi her bir kıvrımımı belli etti.
2prensin_tekprensesiyim Hayır ince değil tam yazlık iç göstermiyor bende bugünden belli taytı aradım ve sonunda buldum şuan üzerimde ince de değil kesinlikle okdar rahatki üstünüzde yok gibi sankii şuan 28haftaligim xl sini aldm ilerleyen zamnlarda da gyiyim dye
VeraAnnesi Kubrailkan 5 li hastane çıkışı Nevresim Pike 2 li tulum Omuz bezi 5li ağız mendili Müslin battaniye Nohut battaniye Havlu ❣❣❣
Inan_busra40 OksijenliSu https://imgyukle.com/i/RCk3Wo Merhaba ancak vaktim oldu kusura bakmayın 🥰 dünden beri kullanıyorum hiç sıkıntı yok çok şükür 🌺
OksijenliSu Inan_busra40 Yaaaa. 🥺🙈Çooook teşekkür ederim. 😍 Güle güle kullanın. Resimde küçük duruyordu ama baya büyükmüş.