Zarife iremacar canim benim sagoll Allah razi olsun ins hepimiz saglicakla kucagmza aliriz evlatlarmizi 😊
Esmaa Kizlarr boyle oluyorda en kotusu yatarken bacaklarin tutulmasidi bende hepsi oluyor kollarim baglaniyor bedenim catliyor resmen cokk fena agriyor😔
Zarife Gulnur doktor abartmis bence gayet guzel gelisimi canim nesi fazlaymis aman birak sen onlari saglikli olsun yeter kilosu onemli degil 😊
Tavzarelif Zarife esas son haftalar geçmiyor cnm ya artık oturup kalkamıyorum uyuyamıyorum o kadar zor geçiyor ki son günler 😞 hem de heyecanla bekliyosun gelsin artık diye ☺
Zarife Tavzarelif ne bilim ya 30 lu haftalarda olanlara oyle bi özeniyorum ki 😅😅 sanki ben hep 20 de kalmisim gibi geliyo persembe 25 oluyoz cok sukur 30 a az kaldi sen kac haftaliksin 😀
Tavzarelif Zarife 38+6 yım yarın tam 39 haftalık olucam inş 32 lerde bir erken doğum riski oldu 37ye kadar dayanması lazım falan dedi dr hep bende daha erken doğucak hissine kapıldım şimd sanki geç kalmış gibi hissediyorum 😊
Zarife Tavzarelif masallah canim ya sen bitirmissin bize daha cok var 😅😅 ins saglikla al kucaginaa ❤💟
Zarife Gulnur e peki bu kotu biseymiymis tombis olmasi ben anlamadim :/ sonucta her bebek farklidir bide kilo farki yokki sadece gram fazlaligi var bence hic takma sen gayet iyi