Merciimek Normal doğum yapan anneler lütfen nasıl oldu acı oluyormu süreç nasıl normal doğum nasıl anlatırmısınız 🥺🥺🥲
Tugceelanaz Merciimek Sancı anı kötü oluyor ama doğum anı çok kolay yani o ıkınma anı. Sonrası zaten yeni doğmuşsun gibi Adet sancısının daha şiddetlisi, bel ve kasıklara vuruyor :) ama inan bana dayanmılcak gibi değil yaparsın 🤲🏻
Esraliiii Merciimek kızımda birsey anlamadım nasıl dogdu anlamadım tabi sancı zor bir de nst baglıyotlar sıkı sıkı o acıdan ben nst cıkarmıstım 😂ebe kızdı tabi suyumu patlatıbva zaten bebek asagı indi kafasını bacak aramda hissettim geliyor diye bagırdım kosa kısa geldiler zaten 5 dk üçinde geldi canım ne bagırdm ne agladım sadece maskeyle dogum yaptm kan ter içinde kalfm korkmayın hiç
Senemturan Merciimek bence bunlari dusunup kendinizi strese sokmayin o an geldignde zaten yasayacaksnz belki sizin icin kolay gececek misal ben ilk kzmda dogum kolay gecti ikinci kizmda zorlandm baya her dogum bir olmuyo malesef. Saglicakla kucaginiza alin insAllah🌺
Merciimek Tugceelanaz Ya Allah bağışlasın bebısını🥺 korkuyor insan işte bılmedıgı bırsey olunca çok tesekur edeım 🥰
Panikanne Asla dayanilmicak bişey değil suni sancıyla suyum patlamıştı gittim suni verdiler ama hiç zor değil psikolojik kendini hazirladiysan herşey daha kolay ben mık sesimi cikartmadan doğru nefeslerle yapabilirsin herkes yaptı sende yaparsın diyerek kendimi motive ettim çok ta kolay oldu herşey 🥰
Merciimek Panikanne Bazıları bağırıyor ağlıyor ya hadı vıdeolarda korkutuyor🥲🥲 Allah bağışlasın çok tesekur ederım🥰
Saara1401 Panikanne suni verilmesi için açılma şart mı canm hiç açılma yoksa da suni verilebilir mi ? Sizin nasıldı
Panikanne Saara1401 4 cm açıklık vardı verdiklerinde ama olmasada verirler gitmeden sıcak sıcak duş aldım kasiklarima da tuttum bence onun faydası oldu gittigimde 4 cm dediler
Saara1401 Panikanne 39+4 de nst de sancım bile çıkmıyor bende suni isteyecektim yapmam gereken bsey var mı acaba açıklık galan baey yok
Panikanne Saara1401 hurmayı bol bol tuket evde bı yere tutunarak seni yormayacak şekilde skuat hareketi yap ama mutlaka tutun tezgahtan falan Meryem suresini oku ara ara yürüyüşe cik gün içinde duş al gevsemene sebep olur kuranı kerim okuyup Rabbimden işte kolay güzel bir doğum