Ruzgarr internette hamileyken etsizde olsa çiğköfte yenmesi sakıncalı yazıyor.hiç bu konuyu doktoruna soran oldu mu?canım çok istedi ama kararsızım.normaldede etli kesinlikle yemiyorum zaten.
SineMirayAksoyeri Ruzgarr yasak olduğunu biliyorm ama canm çekti ve yediğim oldu ama azıcık isteğimi karşılayacak kadar
Selcann Ruzgarr meraba canım benim gittigim doktorum direk yememelisin demişti salam çiğ köfte bunları tüketme dedi genelde de öyle diyorlar. Bide artık çiğ köfteler etsiz oluyor genelde bunu biliyorlardır bence söylerken ama canın çok çektiyse az bisey nefsini koreltcek kadar yemekten bisey olmaz heralde ucundan.
Ruzgarr mucizemizibekliyoruzz forumda herkes meraklı can skntsndan dolasiyoruz. başlığı değiştirsem içeri girince yine okuyacaklar.kendimden biliyorum 😊 😁napayım bilemedim şimdi
mucizemizibekliyoruzz mucizemizibekliyoruzz yiyecek içerir yazarsanız aşırı aşerenler girmeyebilir posta 😂😂 meraklılar hariç 😄
Ruzgarr Selcann teşekkür ederim.ben doktora sormadim ama duymuştum yasak olduğunu.doktorunda söylemiş zaten napalim yiyemicez demekki
alcang Ruzgarr ben zararlı olduğunu hiç duymadım. Hamileliğimin ilk zamanları nerdeyse her gün yedim. Bişey olmadı ama herkeste aynı olacak diye bişey yok. Doktorlar zararlı diyosa vardır bi bildikleri :)
Babyravza ben hiç yasak olduğunu bilmiyordum süreklide yerim kaynımın çiğ köfte dükkanı var bir oturuşta bir porsiyon😂
Haticemustafa Ruzgarr yiyebilirsin canm ben ilk aylarda asiri derecede yiyordum doktoruma sordum Evdd kendin yapicaksin etsiz yumrtasiz (cig oldugu icin) Baharatda az birakicak yoksa rahatsiz eder onun disinda yiyebilirsin ama dışardan etsizds olsa yeme demişti
Calasun Ruzgarr valla ben etli zararli biliyodum etsiz den deli gibi yedim zararli oldugunu bilmiyordum🙄ama hersey zararli ne yicez biz acaba😤😬
Ozcansu Ruzgarr 5 aylik hamileyim ve canım her istediğinde yiyorum ilk gebeligimde de yemistim etsiz tabii ki. Bi sakıncasını da gormedim hic çok şükür. Herkeste ayni sonuc verecek degil tabii ki az bir miktar yiyebilirsin.
Elifdilara Hafizeipek etsizi de yasakmış. Icinde katki maddeleri oldugu için. Msg tatlandirici falan var demekki.bende yedim etsiz ama arkadaşlar haklilar galiba.