Erayhilal Merveebuluttt tokat universitede ilhan hoca var ve cok cok iyi diyolar ben ona gitmek istiyodum gec kaldim kendi tup bebek doktoruma gidiyodum ücretinden dolayi birakip amasyaya gecmistim sonradan ogrendim ilhan hocayı burda bizim saglik ocağındaki hemsirenin ve doktorumuzun bebekleri sorunluydu esiminde arkadasinin bebegine bisuru sey soylemislerdi onlarda ona gitmisti istersen ilhan hocaya bi git canim herkes baya memnun bosuna medicale para verme dogum icinde universitede bide ozel oda tutabiliyomussun
Erayhilal Merveebuluttt birde ozelde bizim arkadaşlara 4500 dediler 10 binle çıktılar hastaneden medicalede guven kalmadi
mavi2 Merveebuluttt ben ayrı bir doktora gidiyorum canım medicale yakın ama ücreti çok yüksek olduğu için o da bize Mehmet Nalbant’ı tavsiye etti nasip olursa doğuma Mehmet Bey’e gitmeyi planlıyoruz
3cocukannesii Ben Mehmet nalbanta gidiyorum, çok konuşkan Bi Dr deyil ama işine titiz içim rahat oluyor.
Ahg 3cocukannesii doğum ücreti nedir acaba şehir dışındayım doğum için tokata gelicem Mehmet nalbanta gitmek istiyorum
portakalsekeri 3cocukannesii Seher44 Kızlar medikal Park Tokatta yenidoğan yoğun bakım ünitesi mevcut mu bilginiz varmı erken doğum yada doğumdan sonra bir sıkıntı olunca nerede müdahale ediyolar malum Tokat’ta fazla hastane seçeneği yok bu konuyu merak ettim
Seher44 Medicalde normal ve sezeryan fiyatı 5950 eğer düzenli takipi hastaysan 5400 sanrm 1hafta önce sormustum, yılbasından önce 4bin civarıydı simdi bu fiyat sürkli zam muayene ve tahlil ücretleri de arttı yoğunluk devlete kaydı
mavi2 portakalsekeri medicali bilmiyorum ama canım arkadaşım prematüre bebeği olduğunda tıp fakültesinde kalmıştı bebek orda yeni doğan yoğun bakım var diye biliyorum Medical de de diğer arkadaşımın oğlu sarılık olduğunda küvez de kalmıştı bir gün
portakalsekeri mavi2 küvoz olduğuna göre vardır o zaman yinede kontrole gidince soracağım teşekkür ederim🌸