Mnk16 Kuzular sadece Demir şurubu kullanıyorum başka ilaç kullanmıyorum hap içemiyorum çünkü , bebekte bende değerlerimiz güzel herşey normal bu şekilde olan var mı
Btlsa Mnk16 ben de sadece demir ilacı kullanıyorum doktorum eğer yeme içmende sıkıntı yoksa yiyebiliyorsan vitamine gerek yok dedi çok şükür bebiş de ben de iyiyiz
Busra61-34 Ben ilk bebeğimde hiç bir vitamin kullanamadım ciğerim de yağlanma oldu hiç bir sorun yaşamadım ama yediklerime çok dikkat ettim
Busra61-34 Mnk16 hiç Bir sorun yaşamadım canım çünkü hep doğal süt ürünleri et balık kuruyemişler meyve ihtiyacım olan herşeyi yediklerimden aldim
Cnnt3 Hamilelikte vitamin anne içinde gerekli çünkü bebek yeterli vitamini besinlerden alamadığımız da sizin depolarınizdan kullanıyor ve buda doğumdan sonra anne de çeşitli rahatsızlıklara sebep oluyor . Kemik erimesi bu yüzden kadınlarda fazla
ipekveatlas ben kendim eczacıyım demir,magnezyum harici bi takviye kullanmadım 37+2 bebeğim çok sağlıklı. tabiki kullanmayın demiyorum eğer beslenebiliyosan gerek yok. doktorumun tavsiyesi bu yöndeydi ben de böyle yaptım (12. haftaya kadar folik asit aldım)
Mnk16 Güzel yemek yiyorum yemediğim birşey yok gün içinde meyvemi salatamı yoğurdumu mutlaka yiyorum, umarım benimde öyle olur bi sorun çıkmaz 😊 sadece Demir şurubu kullanmama rağmen Demir’im düşmüşn
ipekveatlas maviiiayyy hamile misin? doktor tavsiyesi daha önemli şu an doktor gibi karar veremem hakkında canım maalesef ne kadar düşük olduğunu bilmek gerek bazen takviye gerektirebilir öünkü yeterli iyot alamadığımız zaman hormonlar yeterince yapılmıyo ve daha fazla hormon yapılabilmesi için tiroid bezinde büyüme oluyo