Senemnur Beta hcg 86.2 sizce kaç haftalık oluyor ? 17 Mart son regl başlangıcı, uygulama 4 hafta diyor ama bana çok geldi
Ozlm0916 Senemnur daha kücük kuzum 4 haftalık olması imkansız benimki 4 haftalikken kan degerim 1669 du
Imasleeper Senemnur betanın haftayla bi ilgisi yok, benimde 23 dü sonra artıyor. Geç döllenme yaşamış olabilirsin benim gibi
Dilarakr Senemnur benim 2 haftalıkken 57 çıkmıştı 1 er gün arayla verdim 255 576 çıktı 3 haftalık falan dedi ilişki tarihimi bildiğimden o civardaydı zaten çok hızlı ilerliyor beta hcg çok net bilemezsin ama 2 3 olabilir
Senemnur Imasleeper öğrendiğinde kaç haftalıktı peki ? Benim doktor randevum yarın o yüzden bilemiyorum şimdilik
Senemnur Ya bende öyle düşünüyorum Alanson afet günü baz alınca 4 hafta diyor kafam karıştı korkmaya başladım
Senemnur Dilarakr dün 86.2 çıktı yarın vereceğim bir de kan o zaman bakıcaz umarım değer yükselmiştir
Dilarakr Senemnur genelde o civarda cıkıyor ama evet tabikide aynı gün hamile kalsanız da sizden 1 gün sonra yaptıranla aranızda baya fark oluyor zaten
Senemnur Ya bir de her 2 günde bir kan vermek lazım mı ? Bilgim olmadıgından soruyorum bu beta artışı ne kadar takip altında olacak :) biz daha çok yeniyiiiz
Dilarakr Senemnur 1 er gün arayla 3 kez vermen yeterli doktorun tatmin olmazsa isteyebilir tekrar Ama gerek kalmaz bence
kuzeymomsss Senemnur beta ile hafta hesaplanmaz. 3 haftalık hamileyken 135ti değerim 5 haftalıkken 6460tı
Deletedmom52620 Senemnur 3 haftalık olabilir benimde 10000 beta 4 haftalık 2 hafta sonra ölçüm yapıldı 6+4 haftalık oldu