mucizemizibekliyoruzz Merhaba, Bebeğinizin odası için sallanan sandalye ya da koltuk ne tercih ettiniz acaba? Fiyatlar uçmuş 🤦♀️ Varsa önerebileceğiniz fikirlere açığım
Bebegmibkliyrm mucizemizibekliyoruzz ben baktimda 1300 idi fiyati alcagim yerde. Sonra ddim bosver kizim 💁🏻♀️
parasetamoll mucizemizibekliyoruzz İzmir ikeada görmüştüm ben tv koltuğu diye geçiyordu ama emzirmeye uyutmaya uygundu rahat sallanıyordu😂 uygun fiyatlı 460a görmüştüm ama şu an ne kadar bilmiyorum Temmuz da gördüm ben
Aysegull00 mucizemizibekliyoruzz meltem mobilyadan aldık odasını sallanan koltuğu da ordan aldım 1000 liraydı ama indirimli aldık biz ne kadar olduğunu bilmiyorum çok memnunum ama
mucizemizibekliyoruzz FundaT valla 400-500-600 yani 1.000 tl ye kadar gidiyor. Acaba internetten alan sipariş veren uygun fiyatları bişeyler bulanlar var mı ki
mucizemizibekliyoruzz Ladess aaa hangisi? İnternette varmı acaba? Ben ikeada 500 tl den aşağı bulamadım çünkü linkini atabilirmisiniz varsa
Ayb ikeadan aldım iskeleti alıp üstüne istediğiniz kılıfı seçebiliyorsunuz fiyat da ona göre değişiyor bir de koçtaşta gördüm ikeanınkine benzer sandalye