Ceycey22 Nhlll radyoloji birimine gidip randevu almam gerekiyormuş bugün gideceğim bende onun için. Nasıl memnun kaldınız mı?
Nhlll Ceycey22 ikili tarama testi anneden kan alınıyor ultrasyonla bebeğin ense kalınlığına bakılıyor radyoloji bölümüyle alakası ne anlamadım detsyli ultrasyon mu yaptircaksiniz
Ceycey22 Nhlll hayır 2 li tarama. Her zaman gittiğim doktoruma gittim. Kağıt yazıp verdi bana işte radyoloji biriminden randevu alacaksın dedi kanı da onlar söyler verirsin o zaman dedi. Hangi doktora gittiniz siz?
Nhlll Ceycey22 benim doktorum ezgi er aynı gün içinde kanımı verdim 1 hfta sonra sonucum çıktı kendisi baktı o kadar
Ceycey22 Nhlll Sertaç beye gidiyorum ben gebe değilkende onda gidiyordum. O yapacak zannediyordum bende dün gittim öyle dedi işte bakalım bugün gideceğim . Aynı hastanede farklı uygulama olmasıda garip geldi ama
Nhlll Ceycey22 evet bende şaşırdım yani bende 5 aylık hamileyim çok uzun bir süre de yok arada aslında
Ceycey22 Nhlll gittim şimdi radyolojiye randevu verdi direk. Kağıtta renkli ultrason vs yazıyor. Size renkli bakmışlar mıydı? Bide ne kadar sürdü bana 1 saatlik randevu verdi
Nhlll Ceycey22 çok ilginç cidden anlamadım ben kan verdim sonucumu alıp doktorun yanına çıktım oda kendisi odasında ultrasyonla normal muayne eder gibi baktı çocuğun ense kalınlığına flan
Ceycey22 Nhlll evet ilginç baya bende dün gittiğimde gel ben bakayım yine dedi ama ense kalınlığı vs ile ilgili birşey demedi işte