Sm_dmr Bende banyo küveti kovası Penye battaniye Hastane çıkışı Çorap Biberonda kararsız kaldım küçükde mavi yoktu nuk almadım.
Gamze__79 tugbacicekdagi nıye oyle oldu acaba cidden bende 3 tane markete gittim askı için 2.gıttıgımde buldum sadece
Fatos91 tugbacicekdagi ben kitabın birisine baktım çok ağır bir koku vardı o yüzden almadım canım diğerlerini bilmiyorum
Ikizlerimibeklerken tugbacicekdagi benim gittiğimde vardi ama hiç güzel değildiler almadım üzülmeyin çok dandikler zaten
findiklibadem tugbacicekdagi okadar kötüydü ki kitaplar , gazete kağıdı daha kalitelidir ve ağır bir kokuları vardı iyiki bulamamışsınız
Fatos91 bebekveannesiii aa bende 10 gibi gittim askının beyazı kalmamış almadım oyuncaklarda gelmemiş fakat diğerlerinden vardı şükür nevresim pike kundak mendil banyo eldiveni de aldım hatta daha da vardı takımlar vs vardı
Melikeex Gamze__79 Bende bunları aldım nuk biberon tekli 80 dı ondan alamadım dıgerı ıcıme sinmedi bebek askısıda bulamadım bunlara param yetti bunları aldım 😊
Fatos91 Melikeex ya küvet setin çok tatlş mutlu günlerde kullanın küvet set bende istedim gelmemiş biZim buraya çalışan kız ben sorayım dedi fakat bilmem sorar mı
bebekveannesiii Fatos91 Valla hiçbisey yoktu askı da bı pembe bi mavi kalmıştı mecbur mavi aldım ben de beyazını istiyodum