Rumuz_07 Kızlar indirimden ekstra indirim kodum var onu kullanarak reflü yatağı almak istiyorum yalnız yanlış yada defolu ürün gelirse iadesini kargo firmasına mı yapmam gerekir yoksa herhangi bir şubesine götürsem değişim yapsam olur mu? Uğraştırır mu yani
ozgetoozge Rumuz_07 internetten alıp magazada değişim yapabiliyosunuz diye biliyorum ama yine de tam net bilen birinin cevabini bekleyin isterseniz, ama sitede böyle bisey okuduğumu hatırlıyorum
BlueLove Berf123 e bebeğin uygulamasını indirin orda bebeveyn klübü diye bi yer var Ordan oyun oynayarak anket çözerek bilgileri doldurarak alabilirsiniz indirim kodlarını
Rumuz_07 Berf123 ben 250 tl ye 50 tl kupon kampanyası vardı e bebek uygulamasından kontrol ediyorum kampanyaları. Orada oyun halısı almıştım 500 e 100 tl de kuponunuz oldu dediler ayın 24 üne kadar kullanabilirsiniz dediler. Burdaki yeni kampanyada kullandım bende☺️
Rumuz_07 dilaradoyan evet çok belli ettim galiba kendimi 😂 hayır benim indirim kuponun geçerlilik süresi vardı. Birde raflü yatağında koku var diyenler olmuş tedirgin oldum. Normalde mağaza yakın hep ordan direkt inceleyerek alırım ama bu internete özel indirim olunca bilemedim. Koku içinde iade alırlar mı yada kişisel ürün olduğu için mağzadakilet iadede sorun oluyor demişlerdi ondan sordum☺️ ama genel olarak kontrol manyaklığm var birax😂