Merhaba canım anneler ♥️ ben bebeğimi salı günü 38+6 hftalıkken sabah 09.00 da kucağıma aldım çok şükür 🥰🧿 darısı sizlere olsun. Tahmini doğum tarihi 20 Nisandı güzel kızım ayın 12sinde geldi şükürler olsun. Gece 3te suyumun gelmeye başlamasıyla hastaneye gittik doğum başlamış denildi sabah 6ya kadar sancı hissetmedim ama sürekli suyum geldi. 6gibi hafif sancılarım başladı 7 8 gibi sancılarım çok çok sıklaşmıştı ama açılmam çok azdı.gece ilk muayenede 1,5 cm falan denildi sabah 8 e kadar 3,5 cm oldu ama 8 den sonra hızlı açıldı. Saat 8.30 da 7cmle doğumhaneye alındım 🤦🏽♀️ buralar biraz zorlayıcıydı ne yalan söyleyeyim.bir kaç zorlu ıkınma sonucunda kurtulduk 🤲🏼 2.bebeğimdi herkes daha kolay doğar dedi ama ilkine göre zorlu oldu Allah sizlere hayırlı ağrısız sancısız doğumlar nasip etsin inşallah. Şu an ara ara sanırım rahmimin toparlanıyor olmasından dolayı sancılar var sanki adet olacak gibi.göğüs yaralarım oldu 🥴 biraz zorluyor ama kantaron yağı aldık hücre yenilemesinden dolayı rahatlatıyor. Ayva çekirdeğinin jölesi ferahlatıyor birde gümüş kapaklar az da olsa işe yarıyor fikir olsun. Şimdi tek sıkıntımız kızımızın ismi 🙊 cinsiyetini öğrendiğimizden beri isim arayışındayız ve içimize hala sinen bir isim yok 😁🤷🏼♀️ ben Mihra ve Hesna isimlerini beğeniyorum eşim çok uçlarda 🤦🏽♀️ Sidra Ravza Yüsra gibi isimleri sayıyor 🤷🏼♀️ ortak noktada bulamıyoruz 😁 bakalım ne olacak . Buradan vazgeçemiyorum bu arada 🤭