Vera2018 2.gebeligim 33 haftaligiz. Sezeryan dikişlerimde incelme başlamış. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Erken doğum olur mu?,
B-Y94 Vera2018 kız bu dikişlet nasıl inceliyor bugün 2 kez gördüm bunu. Benim ilk gebeliğim haftaya çarşamba doğumum var Allahın izni ile bu 2 doğumda sorun mu oluyor nasış görüyorlar incelmeyi
gamzosgamzos Vera2018 benim 29.haftadan itibaren incelmisti kasılmalarım erken basladıgı icin 36+5te dogum yapmak zorunda kaldım doktor 5 6 saat sonra gelseydin patlayacakmış incecek bir ip tutuyordu dedi
Emine-34 Vera2018 doktor incelemenin oldugunu nsl anladı. 14 aylık kızım var ve 37 haftalık gebeyim dikiş agrılarım cok oluyor ultrason cıhazında doktor incelme var fılan demedi ki erken gebe kaldıgım ıcın riskli.
Vera2018 Karnın büyüyüp te bebek baskı yaptıkça oluyor sanırım. Rabbim tek avazda kurtarsın, kolaylıkla kurtarsın.
ZMM8888 Bnmde en korktuğum şey bu ikl doğum 4 sene 3 ay önce oldu şuan 9 haftalığım acaba zorlanirmiyim çok korkuyorum. Sende inşallah bı sıkıntı çıkmaz canım hayırlı sağlıkla kucağına al meleğini
Vera2018 ZMM8888 inşallah sıkıntı olmaz. Her sezeryan da sikinti olmuyor. Siz rahat olun. Teşekkür ederim. İnsalah Bi sıkıntı oadan sağ salim hepimiz bebeklerimizi alırız kucağımıza.
Vera2018 Emine-34 ultrasonla baktı. Benim de bir iki hafta önce biraz agrimisti. Ama onemsemedim. Dr ilki sezeryan olunca dikişler e baktı. Endişelenmeyin ama yine kontrole gittiğiniz de söyleyin.
Vera2018 Deleted27272 karnım biraz fazla büyüdü, biraz fazla baskı yaouyor sanırım. Neden olduğuna dair birsey demedi dr. Da
Emine-34 Vera2018 20 sinde sezeryana alıcaklar ama dikişlerim cok agrıyor doktora soylemıstım bebek dikişlere baskı yaptıgı ıcın Dedı sımdı daha agırım yuruyemıyorum bıle dusun sayılı günler gecsın diye dua ediyorum Rabbıme.
eminemre99 gamzosgamzos canım bnde ilk kızım 19 aylıkken hamile kaldım hani imsallah hepimiz sağlıkla hayırla kucağımıza alırız bebeklerimizi bn 13 haftalık hamileyim hani ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum Allah’ım yardimcımız olsun inşallah ❤️
Gokceh Vera2018 canım bende senin gibiyim kızım bir buçuk yaşında 21 Nisan da 2 yaşına gircek şimdi oğluma hamileyim 33+4 günlük ilk doğumum sezeryan şimdi ikinciyide ben sezeryan istiyorum ama bakalım salı günü kontrolüm var doktor söyliğcek ama ben normal doğumdan çok korkuyorum bu arada ben yurtdışında yaşıyorum burda hep normal doğum yapmamızı istiyolar
Vera2018 Gokceh dikişler de sıkıntı varsa yaptırmazlar. Burda o riski hiç kimse göze almıyor. Hayırlısı ile kurtulursun insallah
Emine-34 Vera2018 benım kolay gectı gebelıgım kusma agız tadı degısıklıgı mide bulantısı hıc yasamadım Rabbım sabrını verdi demek ki 14 aylık bebek olunca…. Suan korktuğum masadan saglam kalkabilir mıyım diye endısem korkum o. Aslında ölüm degıl 14 aylık bebegım gozumun onunde oyuzden ölüm geleceksede buyuteyım oyle gelsin diyorum ınan okadar korkuyorum ki 😓