Merciimek Karaaslan son 25. Kasılma agrı hala yok doktor normal beklıyoruz dıyor ama hıc belirti yok🥲🥲
direncc MerveeD 😭aynı durum son 35 ve gece uykusu sıfır ne sağ ne sol sırt üstü zaten yatamıyorum yalancı sancılar da cabası
erdem_agah Kubrailkan benim de 16 kaldi ama o kadar bile beklemek istemiyorum ya 🥰 oğlumun eşyalarına bakıp iç geçiriyorum.
MerveeD aytacmika @Molika sanırım bende sizin gbı uyuyamazdım.. Allah kolaylık versin sag salim kucagınıza almanızı nasip etsın Rabbim inşallah 💜💜
2tospikannesii Benimde son 20 artık doğurmak istiyorum ya bekledikçe stres oluyorum geceleri çok fazla susuyorum agzim kupkuru oluyor belim bacaklarim ağrıyor bissuru hareket falan da yaptım yok gelmiyor bende vazgeçtim artık yapmicam 😔🙄
Karaaslan 2tospikannesii o korku … belirsizlikler insani cok geriyor düşünduruyor ya insan kfasinda tüm senaryoyu kuruyot :(
09Zeynep09 Karaaslan Son 70 🙏❤️ sabırsızlıkla bekliyorum kavuşmayı ama Bi tanede 14 aylık oğlm var nasıl denge kurcam bilmiyorum artık bana çok düşkün nasıl olcak bilmiyorum