Hsrt3
Geçmiş olsun canım bende 3 ay önce 15 hastalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım bende senin gibi çok korktum çok ağladım dr önce dil altı hapı verdi ertesi gün hastaneye gittim ağrım vardı adet ağrısından biraz daha fazla ağrı oluyordu hemşire dr sürekli geldi gittiler beni kontrol ettiler çok zor olmadı ameliyathanrye gittim iki doktorla kürtaj olmuşum biri makinayla bakmış içimde bişe var mı diye parça falan diğeri düşük yaptırmış ama nasıl bayıldığımı hatırlamıyorum gözlerimi açmaya çalıştığımda asansördeydim konuşmaları duyuyordum gözümü açamıyorum odaya aldılar hemen serum taktılar 5,6 saat sonra taburcu oldım kanama dışında hiç ağrım olmadı ama sol tarafında bi boşluk hissetmiştim benek olduğu zaman orda bişe hissedersin ya o yoktu zamanla atlatırsın sende çok kafana takıp kendini üzme rabbimin bi bildiği vardır belki doğsaydı bakıma muhtaç olacaktı tabiki Oda Allahtan bişe demiyorum ama üstesinden gelmek ömür boyu sabırla bakmak her duada benden sonraya kalmasın diye dua etmek her gün acı çektiğini görmek daha yıpratıcı bi süreç olurdu o yüzden böylesi belki de daha hayırlıdır bol bol dua et ahirette şefaatçimiz onlar bizim inşaallah ahirette bizi bekleyen bebeğimiz olcak şimdi de kan verdim günüm geçmeden beta 21 çıktı günüm geçerse tekrar kan vericem belki de tekrar hamileyimdir inşaallah seninde güzel haberini bi kaç ay sonra okuruz burdan herşry gönlünce olsun üzülme diyemem ama zamanla alışıyorsun herşeye rabbim sağlıklısını tekrar nasip etsin inşaallah çok geçmiş olsun 🤲🏻 🥰