Gunes-Baris Merhabalar,hamile olduğumu öğrendiğimden kullandığım kozmetik ürünlerini kullanmaya korkar oldum. Tavsiye edeceğiniz yüz temizleme jeli,nemlendirici krem,şampuan vs. varsa söyleyebilir misiniz lütfen 🙏
Satiyeak Gunes-Baris ben o kadar dikkat etmiyorum ya. Her zaman kullandigim seyleri kullaniyorum. Bazen vucuduma hic bisey surmuyorum duş jelinden baska.kozmetik urunlerinde de firca,pamuk, vs urunlerin temizligine dikkat etmek gerek
Deletedmom_110 Gunes-Baris Ben kaliteli markalar kullandığım için öyle bir endişem olmadı aynı ürünleri kullanmaya devam ediyorum
Dilossh Gunes-Baris celenes marka yüz yıkama jeli kullanıyorum memnunum şampuan olarak sülfatsız olanları tercih ediyorum nemlendirici olarak Cerave - La roche gibi markaları kullanıyorum şimdilik☺️
bsraaktan Ben yıllardır yüz için la roche posay jelini toniğini ve kremini kullanıyorum halende devam ediyorum herhangi bir sıkıntı görmedim
bsraaktan Askiletotomsu yok canım şuan 26 haftalık hamileyim halen devam ediyorum anlamında bir sıkıntısı olmadı
Senorita İçinde Aloe vera ve collajen olanlardan uzak durmamız lazım aman aman😬 Nemlendirici olarak Bioderma Atoderm kullanıyorum yüz, vücut her yerime gayet güvenli👍🏻
Okaasan Ben temiz içerikli ürünler için Prema’yı takip ediyorum tavsiye ederim. https://instagram.com/prema.ve.onun.anneligi?igshid=YmMyMTA2M2Y=