kokulutaslar89 İlk zamanlar bebeğim ne zaman hareket edecek diye düşünüyordum 🥰hayal ediyorum tekmeler cok güzelmiş o his mükemmel ama alt kısma attığı tekmeler için aynı şeyi söyleyemem ☺️ Sizin tekmeler ile aranız nasıl
ebruneco1108 kokulutaslar89 cok seviyorum her tekmesinde sükrediyorum ya icimde minicik bir insanin olmasi bile cok farkli bir his😍 35 haftalik oldu tekmeler daha cok bebegin ordan ora gitmesine dönüstü karnimin bi tarafi cikiyo bi tarafi iniyo 😍😊 olsun acisin yeterki bebegim hayirli saglikli olsun
Hatice_gzr2505 kokulutaslar89 benim yarın 25 haftalık oLacak 😂 benim adam nere gelirse sallıyor walla zonk zonk vuruyor kıyafetten belli olmasada karnımı açıp bakınca vurduğu yer biraz oynuyor dışardan 😊 kasıklarım bazen göbek üstü sağ sol kasık her yerde geziyor içimde tatlı bir acıma hissi oluşuyor çok şükür diyorum 😇 hareket etmezse de üzülüyorum karnımla oynayıp uyandırıyorum
Minnak-annesi_ Çok şükür bu gün tekmelerin gördüm 1saat önce😍Allah her kadina böyle duyğulari yaşatsin inşAllah🤲sağ salim kavuşuruz Allahin iziniyle🤲☺️