Sedaaa95 cerenakdmrr daha yaptırmadım 2li içim gittim şehir hastanesine direk bana hazirana detaylı içinde randevu oluşturdular haziranda detaylı için gideceğim o da 20. Haftaya denk geliyor. Şehir hastaneleri ücretsiz yapıyor
minikmucizemmmmmmm Smyye1B teşekkürler canım ben de İzmit’te oturuyorum 20-24.haftada gitmemizi söyledi doktor
Smyye1B minikmucizemmmmmmm doktorum bu listeyi vermişti izmitte yapan yerler olarak alikahyaya da gelmiş sıra almak zormuş duyduğum kadarıyla. Semih beyden çok memnun kaldım ben 2 saat kadar inceledi bebeğin yüzünü görmek için yemek molası dahi verdirdi. Çok ilgiliydi her soruma sabırla cevap verdi beraber parmaklarını dahi saydık 😇
minikmucizemmmmmmm Smyye1B o zaman çok çok iyi canım sağlıkla gelsin bebeğin inşallah 🤗 bizim doktor bir yer onericem dedi medikaldekinde %20 indirim hakkımız var nasıl yaparız bilmiyorum 🙃
cerenakdmrr Smyye1B Bende Gebzedeyim. İzmit, İstanbul çevreleri araştırıyorum. Doktorum Eray beyi önerdi. Okan üni. hastanesinde de çalışıyormuş. 880 tl fiyat verdiler. Siz ne kadara yaptırdınız
Minikanne10 cerenakdmrr dün yaptırdım,21.hqftanin sonundayim.Mersin üniversitesinden baya önce randevu alarak gittim,ve 313₺odedim
Sonqulbulut cerenakdmrr tabiki de memnun kaldım.Şafak bey inanılmaz ilgili bi doktor dört kez görmesi gereken bi noktayı göremedi diye çıkıp turlamami bekledi.Çocuk yine de uygun pozisyona girmeyince 10 saniyelik bisey icin ertesi gün gel görmeden rapora yazamam dedi..Totalde 20 dk falan ama tabi çocuğun pozisyonu önemli 😊