Imasleeper Kızlar doğumdan sonra kanama ne kadar sürüyor? Hemen regl olunuyor mu yoksa bi kaç ay sürüyo mu gelmesi bu kanama işi nasıl oluyor yardımmm
holly Imasleeper benim 40 gün sürdü bi kaç gün sonrada adet oldum oda 10 gün sürdü. Kovadan boşalırcasına kanamam olmustu herkeste öyle mi bilmiyorum
holly Limonzeytin valla benimki doğum sonrası ikisi de çok çok yoğundu. Normalde öyle deildim ama adetle birlikte aşağı yukarı 50 gün full kanamalı geçti. Ve normal bi kanama deil ped bez kıyafet yatak hiç bişsey kalmıyordu. Banyodan çıkamıyodum gerisini siz düşünün
holly Limonzeytin kanamam bitti tamam dedim kurtuldum. Zaten 40 gün olmustu.aradan bi kaç gün geçti tekrar başladı acaba adet midir dedim. Diğer ay aynı gün olunca tamam dedim sonra devam etti zaten
Limonzeytin holly hıı şmdi oldı o zaman doğmdan snra kanama bi yerde bitiyo demekki snra yine başlaynca adet oluyo demek bilgm yok ondan soruyorm ksuruma bakmayn tşk ederm 😊
holly Limonzeytin Aynen ☺️yok ne kusuru . Ama herkeste aynı deil bizim gelin 10 ay olmadı. Dikkat etmek lazım süt korur yalanına inanmayın