minikcicegim_22 Canlar 2. Gebeliğim ilk gebeliğim de 36+5günlük normal doğum yaptım 2 gün küvezde kaldı kızım şimdi 33 haftalık gebeyim hiç bir sıkıntım yok ona rağmen doktor ilk doğumundan dolayı magnezyum ve progesteron fitil verdi bana çok gereksiz geldi her doğum farklıdır bence 1 aydır kullanıyorum ama bırakmak istiyorum çünkü bu seferde ya doğuramazsam acımam olmasa diye endişeleniyorum siz olsanız ne yapardınız?
Deniz2961 minikcicegim_22 magnezyum hepimiz kullniyrz pregstn da kasılma.sanci olmasın die vermiştir büyük ihtimalle 36snra biraktiracktir ztn
Dlr48 minikcicegim_22 bence doktorun tedbirli davranmıs oykuye dayalı ayrıca sakıncalı ılacta vermemıs ben okadar cok ılac kullanmak zorunda kaldımkı halada kullanıyorum hele progestanı gebelıgımın basından beri 27 haftalıgım hala devam bence kuvozde kalmasından iyidir zamanı gelince acılman olur cok cok sezaryan olursun kuvozde kalcagına tekrar bırde verdigi ilaçlar sakıncalı degıl
Limonzeytin minikcicegim_22 progestan ihtyç olmşki vermş kullanın doktor bırak der zaten ayrıca magnezym zaten 14 ten itibaren kullanılıyo neden zararı olsnki size bırak diyecek doktorunz dinletn onu
minikcicegim_22 Deniz2961 açılma olmasın diye verdi progesteronu bakalım kullanıyorum hala ama Bi yanım bıraksammı en azından progesteron kullanmassammı diyorum çünkü hiç bir erken doğum riskim yok şuan
Gllklncc Kullan bence canım magnezyum sonuçta mineral,progestan da zaten vücudun ürettiği bi hormon yabancı bişey değil. Bende kullanıyorum erken doğum riskim var,risk almaktan iyidir zaten az zaman kalmış
Deniz2961 minikcicegim_22 birktn diyelim sancin oldu ve DGM yaptın bebek kuveze girdi değer mi die sorayım.o.zmn sonuçta kötü bir yan etkisi olmayan bir ilaç doktrda.kesecgi.zamani.bilir die dusunuyrm