Mahmutzahide iscansedaomer ben yaptırmadım ama tok gelin demişlerdi gelemden önce sonra kendi isteğimle vazgeçtim yaptırmakdan ben
Mom10_ Tok gidiliyor .. hatta gitmeden yarım saat 40 dk önce portakal suyu yada çikolata yiyebilirsiniz .. gerçi ben yedim bu sefer çok hareketliydi mola vermek zorunda kaldık ☺️Sağlıkla gelsin inşallah 🌸
Sweetbabyy iscansedaomer Gidiceğin gün iş yapma ve çikolata ye odaya girmeden bebek yüzünü göstermiyor genelde
Limonzeytin iscansedaomer tok gdiliyomş hatta meyve suyu çikolata yiyin az yürüyün diyolar bende cuma gidicem bakalm heycanlym 😊
OsmanEge_12 iscansedaomer hayır tok git bebek hareket etsin ki daha iyi incelesin doktor aç gidersen uyur hareket etmez cnm
Merve_0109 iscansedaomer şeker yuklemsi hariç bir sorun olmuyor sanırım ben birtek şeker yuklenince aç gittim zaten doktor söylüyor
iscansedaomer Merve_0109 şeker yüklemesi 12. Haftada yaptırdım bir de 24. Haftada yaptıracağım onu biliyorum detaylıyı öğrenmek istemiştim teşekkür ederim 🤩
Yaseminf iscansedaomer bana da tok gelin denmişti bebek hareketli olsun diye yanınızda meyve suyu ve çikolata getirin denmişti bebek dönmezse hareket etmesi için yeneniz gerekebilir bazen arkalari dönük oluyor benim kızım gibi