BirMucize2015 Büyük güne cok az kaldi kizlar suan estrofem kullanmaya basladim ilk kontrolüm 30 nisan ogün hersey yolunda derlerse 5-6 gün sonrasina transfer planlaniyor. Heyecan tavan yapmis durumda sizde durumlar ne kullandiginiz ilaclar varmi ?
Limonzeytin BirMucize2015 ben tüp bebekle hamıleym. Estofem ymrta gelişiminş baskılamak ve rahım duvarnı kalnlaştrmak için veriliyo. Transferden bikaç gün önce oksapar kan sulandırıcı iğneye başlamştm estofeme devam transferden snra bu ilaçlata 12 haftaya kdr devam ettm antbytk kullandm duphastn kullanmştm yine 12 ye kadar. Transferde pekbişi hissetmedm 10 dk yattm snra eve geldm 2.3gün dinlendm iş yapmadm yormadm kendımı. Avokado yedim günde 1 tane,ananas yedim 2gnde bir nar yedim 2gnde bir şükür😊🤲 sizede nasp olsn
Dilose BirMucize2015 canım tüp bebek yapmadan da hamile kalabilirsin. İğne kullanmadan da hamile kalabilirsiniz tamamen doğal ürünlerim sayesinde 8 kişi hamile kaldı 6 yıl çocuğu olmayan bayan 1 ayda hamile kaldı sağlık bakanlığı onaylıdır efendim 📩 mesaj atmanız yeterli dilan_bulgan_63 sayfama bekliyorm mutlaka tüp bebekten iğnelerden daha ucuz
Behiye89 BirMucize2015 hayırlısıyla sıkı sıkı tutunsun güzel yavrun. Bende tüp bebek ile hamileyim 23 haftalık oldum. Transfer de hiç bişey yok vajinal muayene gibi düşün gerilme. Eve gelince ayağının altına yastık koyarak dinlen. İlk 3 gün iş yapmadan uzan keyif yap. Ben her sabah peynir zeytin yumurta ve yarım avokado yedim. Öğlen bir kase çorba içmeye çalıştım kabızlık yaşamamak için. Ara çpünde çiğ kuruyemiş kefir yaptım. Akşamları protein ağırlıklı dengeledim. Ve en önemlisi sakın belirti aramayın. Herkesin bedeni ayrı tepki veriyor. İlaçları saatinde düzenli alın. Hayırlısı ile Allahın izni ile sizinle olsun bebeğiniz.❤️✨️
Deleted4445656 BirMucize2015 bende estrofem progestan kullandım sonrada oksapar igneye başladım hala kullanıyorum transferden sonda 1 saat dinlendim kalkmadım size kalkabilirsiniz deselerde kalkmayın 🙈 7-8 gün tuvalet yemek dışında kalkmadım avokado yedim çiğ kabak çekirdeği ve proteinle beslendim ev yapımı yoğurt meyve vs inşallah güzel sonuçlar alırsınız
BirMucize2015 Limonzeytin sagol canim benim bukadar detayli yazdigin icin cok cok tesekkür ederim bizim ilk denememiz olucak oyüzden biraz tecrübesiz ve heyecanliyim sürekli aklim orda bakalim son günler nasil gecicek 🙈 transferden kac gün sonra test yaptirdin yada evde kendinmi yaptin ozamanda cikiyormu sonuc yoksa sadece kan tahliliylemi ögrenilebiliyor ? Birde hamilelik gerceklesirse kac haftalik olmus oluyor ozaman bebek ?
Limonzeytin BirMucize2015 Normaö gebell gibi sayılıyo adet göre bakıyolar 4haftalk falan sayılıyo benim 3.gün embriyosydu 2tane transfer oldı 1tanesi tuttu transferden 11 güm sonra erken gebelık testi yaptm silik çizgi çıktı 12.gün kan verdim şükür 98 değeri gördüm 🤲 darısı başına olsun. Doktoruma yazdım 10 gün snra gel keseye bakalım dedi gittim 5 haftalk olmştu vajınal ultrasonla baktılar keseyi gördk bi 10 gün snra daha gel dedi gittim yine vajınal ultrasonla kalp atışını dyduk 6 haftalktı. Tüp bebek çok dkkt etmesi gerekiyo ama 2kez kanamalarım oldu 11 ve 16 hftada iğnelerle düzene girdi iş yapmadm dinlendm yürümedm bile doktor harici şükür 21 oldm şuan bi kızım olack naspse.. rica ederm arkadaşm gönlnce olsn güzel duygular heycanlı 🤲😊🌷
Melike Dilose Merhaba canımız annemiz, WhatsApp, Facebook, instagram vb. sosyal medya çağrıları forum kuralları gereği yasaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu forumlar. 💜
yanlisanlamaama BirMucize2015 bende tüp bebekle hamileyim 6 haftalık climara bant progestan coraspin ve doktorun önerdiği vitaminleri kullanıyorum. Transferde hiç sorun olmuyor iki dakikalık işlem tek sıkıntı idrara sıkışık olmak gerekiyor transferden sonra yarım saat yatın çok önemli bu. Sonrasında ilk iki gün güzel beslenin dinlenin evin içinde ufak ufak yürüyüşler yapın ilaçlarını sakın aksatmayın alarm kurum gerekirse, sonrası Allah’a kalmış. İnşallah güzel haberler alırsınız 🧿🌸