Tupbebekile Ben 16 haftaliktan itibaren hissediyorum masallah 20 haftaligim dahada fazla jissediyorum. Ama benim 2. Dogumum ve dun detayliya girdim doktor dediki karin kaslarin cok yumusak o yuzden boyle hissediyorsun dedi
Havvauslu KrdlnKutlu ay su hissetme nasıl oluyor bi anlatın kızlar arada bir acı geliyor gibi oluyor ama o bebek hareketi midir bilmem 19+3 deyim
KrdlnKutlu Havvauslu banada arada bir acıma hissi oluyor vok ufak bir yerimde ama hissetmek mi değil mi anlayamadım. Suan bende 19+0 doktorum sorduğunda hayir hissetmiyorum diyorum emin olmadığım için
Merveberill KrdlnKutlu 16. Haftadan beri hafif bir şekilde hissediyorum şu an 19+1 haftalığız daha net hissetmeye başladım 💙🥰
Havvauslu KrdlnKutlu walla bende bilemedim nasıl bir his olduğunu surda okuyunca sinir oluyorum bende mi sorun var diye
Erenediz Bende 19+3 teyim bi kaç gündür hissetmeye başladım ama öyle heraket tekme felan değil bi kıpırtı gibi. Erkek bebeklerde daha erken hissediliyor ama kızlarda biraz daha geç oluyor bir kaç hafta kadar.