Elilar2225 MMmerve_ ben de genel istiyorum çünkü hem böbrekten stent çıkarılacak hem de doğum. Nasıl oldu genel anestezi
Reallove MMmerve_ benim de ilki spinaldi ameliyat konforluydu ama malesef bende yan etkisi olducikinca herkesde aynı olmuyor sırf o yüzden bende genel düşünüyordum sizin doğum hikayenizi bekliyorum ona göre gidicem o hastaneye
gamzosgamzos MMmerve_ 2 gebeligimdede spinal tercih ettim cok rahat gecti ve hızlı toparlandım cok şükür Rabbime
MMmerve_ Elilar2225 narkoz atmak zordu nefesım daralmıs nefes alamıyodum kotu bi anı oldu oyuzden genel olmayı tavsıye etmiyorum belden uyusturulucam
MMmerve_ Reallove spınal olun yanı yanlıs anlamayın ama cevremde kım duyduysam spınal dıyo kardesımde dahıl cunku genelde agrılı uyanıyosunjz tabı kısıden kısıye gore degısıyo dıyolar ama benım ıcjn hıc guzel nı deneyım olmadj
Reallove MMmerve_ benim sonrası sanciliydi ameliyat çok güzel geçti karnım hiç ağrımadi ama başımı kaldiramadim 15 gün falan kuru iğne tedavisi yaptırdım öyle ayağa kalktım