Seherdogan47 Bdncrr bende 5 haftalık gittim bu hafta. Bana haftaya gel kalp atışını dinleyelim dedi. 6.4 de kalp atışını dinleyebiliriz dedi
Deryy Bdncrr 6 haftalık duyduk biz kalp atışı 7 haftayı bekleyebilirsin Acele edip vajinal ultrasona gerek yk bnce
Susam1920 Bdncrr 6+4de duydum devlette gitmiştim 2 gün öncesi kese var bebek yok demişti 2 gün sonra hem kendini hen kalbini duydum
basakerdvn Bdncrr 🤭🤭 sırf doktor kalp atışı için tarih verdi ve siz gec oldugunu düşündüğünüz için mi doktor değiştireceksiniz ? 7+4 de dinledik bizde ama ertesi hafta ikiz olan bebeklerimden birinin kalbi durdu. Hayırlısı olsun. Geç olsun sağlıklı olsun
Gamze_Krzl Bdncrr Ben daha dün duydum(7+4) küçük olduğu için ilk gittiğimde duyamamıştım vlla ilk de olsa 3 de olsa insan sabirsizlanıyo farklı bir heyecanı var o sesi duymanın 🤗
TugceArslan Sinem-90 Doktor ister bakalım ister bekleyelim dedi. Ben çekindim bekleyelim dedim. Umudum kırılmasın istedim hem🙏🏼
Yase_ Arkadaşlar merhaba benim gebelik son adet tarihime göre 5+3 de su an ama ben adet sonrası enfeksiyon için fitil kullandım yine de son adet tarihine göre mi hesaplanıyor biri beni aydınlatsa 🫶🏼
Giz__ Bdncrr 6+6 da duymuştum ben çok hafif duyuluyor ilk başta endişen olmasın sonra ki haftalar maşallah gümbür gümbür 🧿🥰🥰🥰
Busoo Bdncrr normalde 7. Haftada duyuluyor diye biliyorum doktora 3 haftalıkken gitmiştim doktorum 7. Haftanda gel demişti ve o zaman duymuştum canım