Pitircikk Bdncrr 5+3 te keseyi gördük, 7+1 de kalp atışını duyduk 😍 Oğlumda 6+2 de kalp atışını duymuştuk. Her bebeğin gelişimi farklı 🤷🏻♀️🌸
biranneadayiyim DeneyimliAnne nasıl 5inci haftada hem bebek hem kese gördünüz alttan mi bakıldı size de. Tam 5+0 mıydınz
DeneyimliAnne biranneadayiyim alttan bakilmadi 5+6 haftalıkdım ben kanamam olmuştu. Düşük tehlikesi varmi diye bakmıştı doktor düşük tehlikesi görünmüyor dedi yakınlaştırdi bak buda bebisin dedi kese içinde minik bir çıkıntı şeklinde oluyor. her ihtimale karşı progestan yazdi kullandim 2 hafta sonra da 7+4 de kalp atışını duyduk.
Cerenmert Bdncrr az once doktordan geldim ilk defa kalp atısı duydum sanırım 7.haftaya girdim bu sıralar
Aycan01 Limonzeytin evet canım bende ondan bahsettim zaten öyle fiyen çok var ama bende kalp atışını vajınadan duydum hiçte sıkıntı yaşamadım
Limonzeytin Aycan01 Hrkes o kadar çok şey biliyoki sanırsın doktordan iyiler insanları çok takmamak lazım tıp bilim boş olsa doktorlar olmazdı 😊👍
yldz_tugce Bdncrr bende 5+4 de vajinal ultrosonla gördum miniğimi. Doktor kalp atışları başlamış dedi ama sesini duymadım. Inşallah 1 ay sonra duyabilirim de 🐣
Lalince Bdncrr 5+0 da vajinalde ultrasonda keseyi gördük ardında 6+0 da karından gördük biraz büyümüştük. 6+3 de kahverengi hafif lekelenmem oldu panikle hastaneye koştuk kalp atışını duyduk çok şükür 🥰 Yarın 7+1 olucaz kontrolümuz var ultrasonla dinleyeceğiz kalp atışını inşallah ve ilk tahlillerim yapılacak😇
benito Bdncrr 5+5′te kese ve bebişi gördük, 7+5′te kalp atışını duyduk, 9+1′de baya hareket etmeye başlamıştı eli kolu minik minik 🥰 iki hafta sonra ikili tarama testi için gideceğiz 👼
benito Dimpleee bizim doktorda bir iki saniyeden fazla dinletmiyor, acaba bu sebeple mi diye düşündüm şimdi
tazemomm16 Annesininportakali53 ay benimde yarın 6+3 oluyo bende keseyi görmeye gidicem inşallah kalp atısınıda duyarımmmmmm ❤️
Mnkann tazemomm16 aynı hafta ve gündeyiz inşallah her ikisininde haberini alırsınız ben de cumartesi günü nasıp se kalp atışı için gideceğim 🌸🌸