Merveagri ipekveatlas bende bazen sizin gibi düşünüyorum normalmış o zaman 😌 sağlıkla alırız kucağımıza
Ayhis Bdncrr Bana hiç kalp atışını dinletmediler bir tek ultrasonda atan kalbini gördüm . 7 haftalın gördüm ilk . Kalp sesini dinletmek zararlı dedi doktorum hic dinletmedi 🤦🏻♀️
Tgbgcli 6+2 de duyduk. Zaten o zaman öğrendim gebe olduğumu da ben değilimdir diye düşünürken birden kalp atışı duymak çok tuhaf hissettirmişti.
Bebetoo011 Ben dün gittim adetime göre 7+6 ama doktor değiştirdi geç döllenme diye 6+3 dedi görünmüyor hala dedi kalp atışı yarın yine gideceğim inşallah görürüm 10 gün süre verdi olmazsa kürtaj Allah korusun böyle olan var mı yardımcı olur musunuz teşekkürler 🙏🏻
zeynepsonmez625 Bdncrr benide 7. Haftada çağırmıştı ama ben net duyayım diye ne olur ne olmaz diye bir hafta daha bkledim 8 de gümbür gümbür duyduk maşallah😌🥰
Sdyb_23 Ben bugün doktora gittim 5+5 miş 3 mm alttan muayene ile doktor kalp atışını duymadı 10 gün sonra yine çağırdı aranızda aynı şeyi yaşayan var mı az önce biri 5+6 da 4,7 mm olduğunu söyledi 3 mm olması normal mi?
Srklc Bdncrr ilk kontrole gittiğimde 6 haftalıktı alttan baktı doktor ve kalp atışını açmadı çok küçük radyasyon olmasın dedi. Devlet hastanesine gitmiştim sonra bir daha gitmedim 12 haftalıkken özele gitmeye başladım ve o zaman duydum bence geç değil 😍😂
Bebegim00 Azra41 bende 7+2 yim sarı lekelenme var korkuyla bugün gittim tedirgin olcak bişey yokmuş fakat daha kalp atışını duyamadık 4 gün sonra tekrar çağırdı
Azra41 Bebegim00 8 haftada daha net duyuluyor sanırım bende 8. Haftami bekliyorum pazartesi gidicem aramızda 2 gün var 🥰😊 inşallah duyarız sağlıklı şekilde gelsinler inşallah 🤲