Sema42 Cam-dann kız doğuyor sanki ama erkek olacak gibi 😅 karışık yani hissedemiyorum 😅12+2de erkeğe benziyor ama kesin bişey diyemem herkese söylemeyin net bir şey değil 1 ay sonra gel bakalım demişti sağlıklı sıhhatli olsun da
Cam-dann FSCMK ben detaylıya biraz daha sonra gireyim diyorum iyice büyüsün diye 24 haftaya kadar diye biliyorum .
Deletedmom73711 Cam-dann Zayıf-tım.😂 Evet evet, zayıf hamile kaldım hala çok kilolu değilim ve yağ oranım düşük.❤️ 22. Haftaya kadar yolu var endişe etmeyin.🧸
Cam-dann Deletedmom73711 zayıf olunca daha cabuk hissediliyor . VurgulAmışsın baya çokmu kilo aldın aldıysan da boşver verirsin melegin saglıkla gelsin de kilo verilir 🥰
Deletedmom73711 Cam-dann 6 kiloya yakın aldım.🙄 Amaa hiç önemli değil, biz onu çok bekledik her şeye razıyım.🙏🏻 Hepimiz sağlıkla kavuşalım.❤️
Oelrlrkmemdmd Cam-dann bende yarın benini görmeye gitçemmmm ve cinsiyet netleşecek kızaaa benziyor demişti ama bakalım 🌸
Oelrlrkmemdmd Cam-dann karınla alakası yok onun benimde göbeğim vardı yaglıydııı biraz ama ben 12 de net hissetmeye başladım yaramaz bi bebikimm var sanırım
Mira4627 Cam-dann 13 haftaliken doktorum tahminde bulundu o zaman da kiz demişti Dün de kesinleşti.Rabbim herkese sağlıklı ve hayırlısını versin inşallah ❣❣❣
Cam-dann Oelrlrkmemdmd bagırsak hareketleriyle karışabiliyor benim ikinci gebeligim 15 hafta bitti hala anlayamıyorum bazıları erken hissediyor demek ki siz onlardansınız . Şanslısınız👍🏼
Cam-dann sunset_momy Ben daha hissetmedim 1.67 boy 72 kiloyum 15 hafta bitti . Bakalım hayırlısıyla hissederiz inşallah .. siz kaç haftalıksnz?
Oelrlrkmemdmd Cam-dann yok yok bildiğiniz karnımda dönüyor her akşam sırt üzeri yatınca sagda solta pıt pıt hissediyorum vuruyor bademde soluma yatınca sabahları pıt pıt vuruyor
Gondere Deletedmom73711 bende 15. Haftaya girdikten sonra hissettim. Kıpır kıpır dediğiniz gibi suan 15+5siz bakalkm cinsiyetini insallah pazartesi ogrenicez
Deletedmom73711 Gondere MaşAllah, nazar değmesin.🧿 Rabbim gönlünüze göre versin, hayırlı sağlıklı evlat olsun.🙏🏻❤️